Type to search

Κεντρική ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπουζούκης: Τον δίνει με 300.000 ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης.

Share

Όσο ο Λάζλο Μπόλονι όσο θα παραμένει στο τιμόνι της ομάδας του Παναθηναϊκού ο Γιάννης μπουζούκης δύσκολα θα βρει μία θέση στην ενδεκάδα της ομάδας. Πολύ πιθανόν έως το καλοκαίρι να υπάρχουν εξελίξεις με πιθανή αποχώρηση του από το τριφύλλι.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δείχνει ξεκάθαρα ότι ο Γιάννης Μπουζούκης δεν είναι στα σχέδιά του καθώς στα περισσότερα παιχνίδια δεν έχει παίξει ούτε ως αλλαγή. Βέβαια αυτό οφείλεται και σε μερικούς τραυματισμούς του που τον άφησαν αρκετά πίσω και δεν είχε τον απαραίτητο ρυθμό για να μπορέσει να βοηθήσει το τριφύλλι στο μέγιστο βαθμό. Προς την ίδια κατεύθυνση με τον Ρουμάνο τεχνικό βρίσκεται και ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Πιέρ Ντρεοσί ο οποίος φαίνεται ότι και αυτός δεν υπολογίζει τον Γιάννη Μπουζούκη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο μέσος των πράσινων έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό έως το καλοκαίρι του 2022. Σε περίπτωση πώλησης του Μπουζούκη πριν τη λήξη του συμβολαίου του ο Παναθηναϊκός τον έχει κοστολογήσει περίπου στις 300.000 ευρώ όπου μαζί με ένα ποσοστό μεταπώλησης θα μπορούσε να πουληθεί άμεσα.

Επιμέλεια κειμένου: Tάσος Γκότσης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *