Type to search

Lakers Lebron James NBA NBA ΜΠΑΣΚΕΤ

ΕΣΠΑΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ ΠΑΛΙ ΣΤΟ NBA!

Share

10 παιχνίδια σε μια εντυπωσιακή αγωνιστική βραδιά με πολλούς πρωταγωνιστές να σπάνε ρεκόρ για ακόμη μια φορά στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

 

Η δράση στο NBA ξεκίνησε από νωρίς όπως κάθε βράδυ της Κυριακής. Η έναρξη έγινε με το παιχνίδι των Ντένβερ Νάγκετς κόντρα στους Νιού Όρλεαν Πέλικανς στο Smoothie King Arena. Η ομάδα του Γουίλι Γκριν ανέτρεψε το σκηνικό στο δεύτερο ημίχρονο επικρατώντας με 106-121. Ο Χοσέ Αλβαράδο ξεχώρισε σε αυτό το ματς σημειώνοντας ρεκόρ καριέρας 38 πόντων με 8/11 τρίποντα. Οι πιο πολλοί πόντοι για παίκτη που έρχεται από τον πάγκο φέτος.

 

Οι Λος Άντζελες Λέικερς ήταν επιβλητικοί κόντρα στους Ουάσιγκτον Ουίζαρντς νικώντας με 130-119. Ο Άντονι Ντέιβις που στα τελευταία ματς είναι καθοριστικός με εξαιρετικές εμφανίσεις σημείωσε 55 πόντους, μάζεψε 17 ριμπάουντ και έκανε 3 κοψίματα. Είναι πλέον ο πρώτος Λέικερ από το 1969 και τον Γουίλτ Τσάμπερλεν που σκόραρε 50+ πόντους και μάζεψε 15+ ριμπάουντ με 70% ευστοχία.

 

 

Το Μέμφις επικράτησε εκτός έδρας κόντρα στους Ντιτρόιτ Πίστονς με σκορ 122-112. Ο Τζα Μόραντ έκανε το double double με 33 πόντους και 10 ασσίστς. Το αξιοσημείωτο είναι πως τους 29 πόντους τους σημείωσε μόνο κατά την τρίτη περίοδο του παιχνιδιού.

 

Οι Σέλτικς φάνηκαν κυρίαρχοι καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Κέβιν Ντουράντ να τους εμποδίσει να νικήσουν (103-92).Το δίδυμο Τέϊτουμ-Μπράουν της Βοστώνης όπως σε κάθε ματς έτσι και σε αυτό έκανε τη διαφορά με τον Τζέϊλεν Μπράουν να ξεχωρίζει κάνοντας το double double με 34 πόντους και 10 ριμπάουντ έχοντας παράλληλα 2 κλεψίματα και 4 τάπες.

 

Με τον Χαλλιμπάρτον να μην είναι διαθέσιμος, οι Πέισερς δεν κατάφεραν να περιορίσουν τον Τζέραμι Γκράντ που σκόραρε 28 πόντοι 5 ριμπάουντ για λογαριασμό των Μπλέιζερς. Ο αγώνας έληξε με σκορ 100-116 με νικήτρια την ομάδα του Πόρτλαντ.

 

Οι πάντα συνεπείς Φοίνιξ Σανς συνέχισαν τις καλές εμφανίσεις και κόντρα στο Σαν Αντόνιο που φαίνεται να έχει πάρει την…κάτω βόλτα. Κέρδισαν εκτός έδρας με 133-95. Ο Ντε Αντρέ Έϊτον ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα με double double 25 πόντων και 10 ριμπάουντ.

 

Τζέϊλεν Μπράνσον βοήθησε την ομάδα του να κυριαρχήσει εντός έδρας στο Madison Square Garden  βάζοντας 23 πόντους και μοιράζοντας 4 ασσίστς με σκορ 92-81 απέναντι στους πάντα υπολογίσιμους Καβαλίερς.

 

Το πολυτάλαντο Σακραμέντο πήρε μια ακόμη σημαντική νίκη κόντρα στους Σικάγο Μπουλς 101-110 με τον Ντομάντας Σαμπόνις να κάνει το triple double (11/7/10) και τον Μαλίκ Μόνκ να σημειώνει 20 πόντους 5 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα.

 

Πολλές οι ομάδες που παραμένουν σταθερές αλλά δεν λείπουν και εκείνες που το τελευταίο διάστημα κάνουν την έκπληξη. Οι Λέικερς, οι Σανς, οι Πέλικανς και οι Σέλτικς είναι οι μόνες ομάδες πάντως που έχουν 8 νίκες στα τελευταία 10 παιχνίδια.

 

Τα highlights των αγώνων:

 

Επιμέλεια: Ευτυχία Οικονομίδου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *