Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρθελίνιο: «Είμαι ο κύριος υπεύθυνος για την κακή εικόνα της ομάδας»

Share

Ο προπονητής της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Μαρθελίνιο, αναγνώρισε την ανωτερότητα της Μπαρτσελόνα και ανέλαβε την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας του στον τελικό.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο γνώρισε την ήττα με 4-0 από την Μπαρτσελόνα στον τελικό του Κόπα ντελ Ρέι, απογοητεύοντας με την απόδοση της.

Ο προπονητής των Βάσκων, Μαρθελίνιο, δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του και ανέλαβε το μεγαλύτερο μερίδιο για την κακή εικόνα που εμφάνισε στο γήπεδο η Μπιλμπάο: «Για να κερδίσεις έναν τελικό πρέπει να κάνεις πολλά περισσότερα από ό, τι κάναμε. Πρέπει να συγχαρώ τη Μπαρτσελόνα και από δω και πέρα θα δουλέψουμε πιο σκληρά για να βελτιωθούμε. Πρέπει να αγωνίζεσαι στους τελικούς για να τους κερδίζεις και σήμερα δεν ήμασταν ικανοί. Είμαι ο κύριος υπεύθυνος, είμαι αυτός που πρέπει να υποθέσει ότι έκανε κάτι λάθος, ώστε η ομάδα να μην δείξει την ικανότητά της σε αυτό το παιχνίδι. Είμαι βέβαιος ότι έκανα πολλά πράγματα λάθος και με θεωρώ τον κύριο υπεύθυνο για την ήττα»

Αναφορικά με το παιχνίδι, δήλωσε πως η ομάδα του έπαιξε πολύ πιο κάτω από τις δυνατότητες της: «Εάν δεν μπορείς να αλλάξεις τέσσερις, πέντε, έξι συνεχόμενες πάσες, είναι αδύνατο να δημιουργήσεις ευκαιρίες, δεν είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Δεν έχει εύκολη εξήγηση, αλλά είναι η πραγματικότητα. Παίξαμε πολύ κάτω από το επίπεδο που έχουμε. Είναι μια απόδειξη. Είμαι περήφανος για τους παίκτες, είχαν το μέγιστο ενθουσιασμό για να κερδίσουν τον τελικό, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν καλά για εμάς και οι αντίπαλοι ήταν καλύτεροι».

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *