Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σοβαρά επεισόδια από οπαδούς της Παρί μετά τη λήξη του τελικού

Share

“Έντονα βαυαρικά φαινόμενα” χτύπησαν το Παρίσι. Νύχτα αναταραχών για τους οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν.

Σε.. ροντέο μετατράπηκαν οι δρόμοι της πόλη του Φωτός έπειτα από την απώλεια του πολυπόθητου ευρωπαϊκού τροπαίου.

Στο 95′ ο Ντανιέλε Ορσάτο σφύριξε τη λήξη του 65ου τελικού στη Λισαβόνα, εγκαινιάζοντας την έναρξη ενός θριαμβευτικού κύκλου πανηγυρισμών για την ομάδα της Βαυαρίας που κατόρθωσε να σκαρφαλώσει για έκτη φορά στην κορυφή της διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μόλις τα φώτα του σταδίου “Ντα Λουζ” της Λισαβόνας άρχισαν να σβήνουν, η επέλαση των Βαυαρών φιλάθλων στους δρόμους του Μονάχου κατεστάλη από ισχυρή αστυνομική παρουσία που φιλοδώρησε με τσουχτερά πρόστιμα τους παραβάτες ένεκα των κανονισμών κοινωνικής αποστασίωσης.

Περίπου 700 χιλιόμετρα μακριά, η πόλη του φωτός “χτυπήθηκε” από έναν ωκεανό θλίψης που συμπαρέσυρε δεκάδες ένθερμους οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν να πραγματοποιήσουν απόβαση άνευ περιοριστικών μέτρων στη γαλλική πρωτεύουσα. Ρίψη φωτοβολίδων, εικόνες βίαιων συμπλοκών με την αστυνομία, πυρπόληση οχημάτων με την παράλληλη επέμβαση του πυροσβεστικού σώματος αλλά και κύματα συγκεντρωμένων που λησμόνησαν τους κανονισμούς υγειονομικού πρωτοκόλλου στο μενού της χθεσινοβραδινής οδυνηρής ήττας. Η Γαλλία πέρα από τη θανατηφόρα κούρσα του κορωνοϊού, κλήθηκε να αντιμετωπίσει τα έντονα καιρικά φαινόμενα του χθεσινοβραδινού τελικού με την ανεξέλεγκτη επέλαση οπαδών τόσο στο Champs-Elysees όσο και στο σπίτι της Παρί.

Δείτε τις φωτογραφίες:


Επιμέλεια: Χρύσα Μπάτου

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *