Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η “αστεράτη στέψη” της Μπάγερν στο… μικροσκόπιο των Διεθνών Μέσων

Share

Με “δάφνες νίκης” καλωσόρισαν τα διεθνή Μέσα τη νικηφόρα επέλαση των Βαυαρών έπειτα από την “αστεράτη νίκη” επί της Παρί Σεν Ζερμέν, την κατάκτηση του έκτου Ευρωπαϊκού Κυπέλλου και του δεύτερου συνολικά τριπλ μετά από εκείνο του 2013.

“Δεύτερο treble μετά το 2013. Η Μπάγερν κατακτά το Τσάμπιονς Λιγκ. Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Ήρωας της βραδιάς ο Κίνγκσλεϊ Κομάν που σκόραρε την καθοριστική κεφαλιά”, αναφέρει η γερμανική ιστοσελίδα “Kicker”, τη στιγμή που η ισπανική “Marca” χαρακτηρίζει την Μπάγερν Μονάχου “ως την απόλυτη πρωταθλήτρια”.

Την ίδια στιγμή, το BBC εξυμνεί την τρελή κούρσα του βαυαρικού συλλόγου που εξουδετέρωσε οποιαδήποτε ομάδα βρέθηκε στο διάβα της, οδηγώντας τελικά στον πολυαναμενόμενο θρίαμβο επί των χρυσών αγοριών της Παρί Σεν Ζερμέν. “Τεράστια πίστωση πρέπει να δοθεί στον προπονητή Flick, ο οποίος έχει καθοδηγήσει τη Μπάγερν σε 21 διαδοχικές νίκες, αναζωογονώντας και εμπνέοντας τους παίκτες αφού αναδύθηκε από τις σκιές όταν ο Κόβατς απολύθηκε τον Νοέμβριο και ο σύλλογος βρέθηκε σε κρίση” σημειώνει χαρακτηριστικά.

Η Μπάγερν σύμφωνα με την καταλανική Mundodeportivo “έβγαλε νοκ-άουτ” την Παρί Σεν Ζερμέν και ολοκλήρωσε το treble της οδηγώντας σε ένα “εξοργηστικό αποτέλεσμα”, όπως τιτλοφορείται η ιστοσελίδα της γαλλικής αθλητικής εφημερίδας L’ Equippe- “RAGEANT”.

Επιμέλεια: Χρύσα Μπάτου

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *