Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Χειρουργήθηκε ο Σιμόες!

Share

Ο Αντρέ Σιμόες, πέρασε σήμερα (13/04) την πόρτα του χειρουργείου, για να αποκαταστήσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού. Η επέμβαση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

Όπως ήταν ήδη γνωστό από την Παρασκευή (09/04), ο Πορτογάλος αμυντικός χαφ της ΑΕΚ επρόκειτο να χειρουργηθεί στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της Ένωσης, Παντελή Νικολάου.

Μετά από μία περιπέτεια αρκετών μηνών, ο Σιμόες μετέβη στην Πορτογαλία για να εξεταστεί και από ειδικό γιατρό της επιλογής του. Η διασταύρωση ιατρικών απόψεων έδειξε, πως δεν υπάρχει καμία ουσιαστική βελτίωση του προβλήματός του και το χειρουργείο κρίθηκε από τις δύο πλεύρες, ως η μόνη λύση. Υπενθυμίζουμε πως αντιμετώπιζε οστεοχόνδρινο έλειμμα στον αστράγαλο του δεξιού ποδιού.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΑΕΚ:

O αρχηγός της ομάδας μας, Αντρέ Σιμόες, υποβλήθηκε με απόλυτη επιτυχία σήμερα το πρωί σε αρθροσκοπική επέμβαση στον χόνδρο του αστραγάλου του δεξιού του ποδιού από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, κ. Παντελή Νικολάου, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Φάνης Τσοκανάς

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *