Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρί – Μπαρτσελόνα, 1-1: Προσπάθησε, αλλά δεν μπόρεσε

Share

Η Μπαρτσελόνα εμφάνισε στο Παρίσι ένα σαφώς ανώτερο πρόσωπο από αυτό του Καμπ Νου, όμως το γρήγορο γκολ του Μπαπέ και το χαμένο πέναλτι του Μεσί, έβαλαν φρένο στο όνειρο της μεγάλης ανατροπής.

Η εξωπραγματική εμφάνιση που είχε πραγματοποιήσει ο Κιλιάν Μπαπέ στο πρώτο σκέλος της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ στο Καμπ Νου απέναντι στην Μπαρτσελόνα, φάνηκε ότι αρκούσε για να πάρουν οι «Παριζιάνοι» την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το 4-1 του πρώτου αγώνα, ήταν εκ των πραγμάτων δύσκολο να ανατραπεί, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 στον χθεσινό αγώνα, με το δεύτερο μέρος της αναμέτρησης να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα, από την στιγμή του χαμένου πέναλτι του Μέσι στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Οι «Καταλανοί» μπήκαν στο γήπεδο αποφασισμένοι να διεκδικήσουν ό,τι τους αναλογεί, απειλώντας πολλές φορές την εστία της Παρί, με τον Κέιλορ Νάβας να κατεβάζει ρολά και να κρατάει την ομάδα του ασφαλή.

Η Μπαρτσελόνα δεν βρήκε το γρήγορο γκολ που ήθελε και ο Λανγκλέ, με ένα δικό του λάθος, ανέτρεψε τον Ικάρντι μέσα στην περιοχή και ο Μπαπέ άνοιξε το σκορ για την Παρί στο 30ο λεπτό κόντρα στη ροή του αγώνα.

Ο Μέσι με ένα απίθανο γκολ ισοφάρισε στο 37ο λεπτό, όμως ο ίδιος έχασε πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, πετώντας την ευκαιρία της Μπάρτσα να πλησιάσει στα δύο γκολ την Παρί και να μεταφέρει το άγχος στην πλευρά των γηπεδούχων.

Τελικό σκορ 1-1, με την Μπαρτσελόνα να μένει πρόωρα εκτός συνέχειας, για μια ακόμη χρονιά.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *