Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λίβερπουλ – Λειψία: Άνετη πρόκριση στους «8» για τους «Ρεντς».

Share

Στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ προκρίθηκε η Λίβερπουλ, καθώς η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ επικράτησε με 2-0 στο Βουκουρέστι απέναντι στη Λειψία, περνώντας την γερμανική ομάδα με συνολικό σκορ 4-0 σε δύο παιχνίδια.

Εκτός Αγγλίας τα πηγαίνει περίφημα! Η Λίβερπουλ, μπορεί να έμεινε στο μηδέν για 70 λεπτά, όμως κατάφερε να κερδίσει την μαχητική Λειψία με 2-0 και να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι δύο ομάδες έχασαν πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, με τα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης να είναι αρκετά μοιρασμένα, αλλά το σκορ να βρίσκεται στο απόλυτο μηδέν. Στην επανάληψη, η Λειψία είχε δοκάρι στο 65ο λεπτό με τον Σόρλοθ, χάνοντας τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ και να μεταφέρει το άγχος στην πλευρά της Λίβερπουλ. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Σαλάχ μπήκε στην περιοχή, απέφυγε υπέροχα τον προσωπικό του αντίπαλο, πλάσαρε σωστά και η Λίβερπουλ άνοιξε το σκορ, κλειδώνοντας ταυτόχρονα την υπόθεση πρόκριση. Μερικά λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 74ο λεπτό, ο Οριγκί και ο Κεϊτά άλλαξαν ωραία την μπάλα, με τον πρώτο να σημαδεύει πολύ ωραία τον Μανέ μέσα στην περιοχή και τον Σενεγαλέζο να κάνει το 2-0 για την ομάδα του Κλοπ.

Στο 90ο λεπτό, ο Κώστας Τσιμίκας πέρασε ως αλλαγή στην θέση του Ρόμπερτσον.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *