Type to search

Champions League Λειψία Μάντσεστερ Σίτι ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντσεστερ Σίτι – Λειψία: Επιστρέφει ο Ντε Μπρόϊνε, μία αλλαγή για τους φιλοξενούμενους

Share

Ανακοινώθηκαν οι συνθέσεις των «πολιτών» και των «ταύρων» για την επαναληπτική αναμέτρηση της φάσης των «16» του Champions League. Μία αλλαγή σε σχέση με τα ματς του Σαββατοκύριακου και για τις δύο ομάδες, με αυτήν του Πεπ Γκουαρντιόλα να επαναφέρει τον Κέβιν ντε Μπρόϊνε στο βασικό σχήμα ενώ για λογαριασμό της Λειψίας, ο Κέβιν Καμπλ παίρνει τη θέση του Αντρέ Σίλβα, ο οποίος μένει στον πάγκο.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός αντικατέστησε τον Φόντεν αλλά στην περίπτωση της γερμανικής ομάδας η αλλαγή επηρεάζει και την παράταξη της. Η ομάδα του Μάρκο Ρόζε, αγωνίζεται με 4-2-3-1, με δύο αμυντικά χαφ και τρεις μέσους πίσω από τον Βέρνερ ο οποίος θα πάρει θέση στη κορυφή της επίθεσης. Παράλληλα, ο Καμπλ, που συμπεριλήφθη στην ενδεκάδα για πρώτη φορά μετά και το ματς με την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης (25/2), θα πάρει θέση στον άξονα πίσω από τον Γερμανό.

Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρντιόλα): Έντερσον, Ακέ, Ντίας, Ακάντζι, Στόουνς, Ρόντρι, Σίλβα, Γκιντογκάν, Γκρίλις, Ντε Μπρόϊνε, Χάαλαντ.

Λειψία (Μάρκο Ρόζε): Μπλάσουιτς, Ράουμ, Όρμπαν, Γκβάρντιολ, Χένρικς, Χαϊνταρά, Λάιμερ, Καμπλ, Σόμποσζλαϊ, Φόρσμπεργκ, Βέρνερ.

Χρήστος Σκούρας

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *