Type to search

ΙΣΠΑΝΙΑ Κεντρική ΛΑ ΛΙΓΚΑ ΛΙΝΤΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα: Ηχηρά ονόματα υπό παραχώρηση

Share

Στην λίστα των υπό παραχώρηση παικτών φέρονται να βρίσκονται οι Φεράν Τόρες, Ραφίνια και Ανσού Φατί από την Μπαρτσελόνα. Οι τρεις παίκτες δεν έχουν ανταποκριθεί στις προσδοκίες της ομάδας με αποτέλεσμα να είναι υπ’ ατμόν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ισπανία, οι «μπλαουγκράνα» είναι έτοιμοι να εξετάσουν οποιαδήποτε ενδιαφέρουσα πρόταση ακόμη και μέσα στον Ιανουάριο. Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει η «El Chringuito», οι τρεις παίκτες μπορεί να αποτέλεσουν άμεσα παρελθόν από την ομάδα. Κάθε περίπτωση όμως είναι διαφορετική.

Ο Φεράν Τόρες δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Τσάβι. Αποτελεί κυρίως μια ρεζέρβα πολυτελείας δίνοντας την ευκαιρία στον Ισπανό τεχνικό να ξεκουράζει τον Λεβαντόφσκι. Φαίνεται όμως πως ψάχνει κάτι διαφορετικό πλέον. Ο Τόρες συμπληρώνει αισίως δύο χρόνια στην Καταλονία, έχοντας πάρει μεταγραφή εκεί από την Μάντσεστερ Σίτι με κόστος 55 εκατομμυρίων ευρώ. Την φετινή σεζόν μετρά πέντε τέρματα και δύο ασίστ σε 27 συμμετοχές.

Ακολούθως, ο Ραφίνια αποτελεί το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας. Σε σύγκριση με τους έτερους υποψήφιους της λίστας έχει περάσει το μικρότερο χρονικό διάστημα στην Μπαρτσελόνα. Μετέβη εκεί το περασμένο καλοκαίρι παίρνοντας μεταγραφή από την Λιντς έναντι 60 περίπου εκατομμυρίων ευρώ. Μολονότι έχει βοηθήσει τον σύλλογο στην φετινή του προσπάθεια, δεν έχει δείξει την απαιτούμενη σταθερότητα στην απόδοσή του. Νομοτελειακά, λοιπόν, η «Μπαρτσα» εξετάζει και άλλες λύσεις για την θέση σου. Έχοντας αγωνιστεί σε 21 παιχνίδια φέτος μετρά τρία γκολ και πέντε ασίστ.

Η περίπτωση του Ανσού Φατί είναι ιδιαίτερη. Και αυτό διότι πρόκειται για ένα παιδί που έχει βγει από τα σπλάχνα της ομάδας. Τα πρώτα του παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα δημιούργησαν ενθουσιασμό και μεγάλες προσδοκίες. Ωστόσο, ένας πολύ σοβαρός τραυματισμός τον κράτησε εκτός για αρκετό καιρό με αποτέλεσμα να τον πάει πίσω αγωνιστικά. Ο Τσάβι δεν θέλει να βιαστεί και προτιμά να τον επαναφέρει σιγά σιγά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Πράγμα που γίνεται εύκολα αντιληπτό από τα μόλις 865 αγωνιστικά λεπτά που έχει καταγράψει φέτος σε 23 εμφανίσεις. Παρά τον μικρό χρόνο συμμετοχής του, όμως, έχει καταφέρει να βρει δίχτυα τέσσερις φορές, ενώ έχει μοιράσει και μία τελική πάσα.

Επιμέλεια: Αργύρης Μαρδάνης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *