Type to search

Netherlands Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Σαν τα ψηλά βουνά

Share

Βέγκοχρστ και Γιουνάιτεντ  δίνουν τα χέρια

Πολύ κοντά σε συμφωνία φαίνεται να είναι Μπέρνλι, Μπεσίκτας και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον δανεισμό του υψηλόσωμου Ολλανδού επιθετικού Βουτ Βέγκοχρστ. Ο σέντερ φορ ύψους 1,97μ ανήκει στην Μπέρνλι αλλά από το καλοκαίρι αγωνίζεται στην Μπεσίκτας με μορφή δανεισμού. Μετά από ένα καλό 6μηνο στην Τουρκία όπου κατάφερε σε 18 εμφανίσεις να σκοράρει 9 φορές αλλά και τις ικανοποιητικές του εμφανίσεις με την Ολλανδία στο Μουντιάλ 2022 θέλει να επιστρέψει πίσω στην Αγγλία. Σίγουρα σημαντικό ρόλο στην επιλογή των ‘Κόκκινων διαβόλων’ ήταν η τρομερή εμφάνιση του στα προημιτελικά της διοργάνωσης ενάντιας της Αργεντινής. Σε έναν αγώνα όπου η Αργεντινή είχε πάρει σχετικά εύκολα ένα προβάδισμα με 2 γκολ εμφανίστηκε σαν ‘από μηχανής θεός’ στο 78ο λεπτό ο Βέγκοχρστ περνώντας στο παιχνίδι σκοράροντας δις στο 83’ και στο 90’+11 στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση.

Μετά την, αναμενόμενη για πολλούς, φυγή του Ρονάλντο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε χωρίς καθαρόαιμο επιθετικό στο ρόστερ της. Μπορεί ο Ράσφορντ να έχει αναγεννηθεί στα χέρια Έρικ Τεν Χαγκ όμως η ανάγκη ενός επιθετικού που θα γεμίζει την περιοχή είναι ξεκάθαρη. Η αγάπη του νέου προπονητή στους υψηλόσωμους επιθετικούς είναι γνωστή. Με μία γρήγορη αναδρομή μπορεί να δει κανείς τον τρόπο που χρησιμοποιούσε στον Άγιαξ τον Χούντελαρ ως αλλαγή και στην συνέχεια τον Αλλέρ ως βασικό.

Πλέον ο Ολλανδός τεχνικός βλέπει στο πρόσωπο του συμπατριώτη του έναν παίχτη που θα μπορεί να ρίχνει στο παιχνίδι ως αλλαγή με σκοπό να αλλάζει τον ρυθμό του αγώνα. Η Γιουνάιτεντ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Μπέρνλι για την ολοκλήρωση του δανεισμού και οι ‘Κόκκινοι Διάβολοι’ θα καταβάλουν ένα ποσό στην Μπεσίκτας ως αποζημίωση για την ελευθέρωση του.

Σίγουρα προκαλεί περιέργεια το γεγονός πως η Γιουνάιτεντ θα αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή με μόλις 2 γκολ σε 20 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ για λογαριασμό της Μπέρνλι πριν υποβιβαστεί στην Τσάμπιονσιπ. Βέβαια η μεγάλη εμπιστοσύνη που υπάρχει στον Τεν Χαγκ δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης.

Να δούμε πρώτα να πέφτουν οι υπογραφές και μετά αν θα μπορέσει να βοηθήσει στον αγώνα των ‘Μπέμπηδων’ για μία θέση στον Τσάμπιονς Λιγκ.

Άγγελος Κρεμαστός

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *