Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα-Γρανάδα 3-3: Κατρακύλα, χαμένη κάθε ελπίδα για τον τίτλο

Share

Νέα κατρακύλα για την Μπαρτσελόνα, η οποία δεν κατάφερε να νικήσει ούτε την προτελευταία της La Liga, Γρανάδα (11/2, 3-3) στο Ολυμπιακό στάδιο της Βαρκελώνης, παρά την καταπληκτική εμφάνιση και τα δύο γκολ του 16χρονου Λαμίν Γιαμάλ, η άμυνά της, την εξέθεσε ξανά!

Σοκ για την Μπαρτσελόνα! Η Γρανάδα, κατάφερε και πήρε την πολύτιμη ισοπαλία και τον ένα βαθμό με τους Μπλαουγκράνα να αφήνουν πίσω δύο πολύτιμους και μαζί κάθε ελπίδα για την μάχη του τίτλου!

Ο Τσάβι έκανε ξανά τις αλχημείες του, βάζοντας μια μίξη από παλιούς και νέους παίκτες, η προ τελευταία της βαθμολογίας Γρανάδα δεν φοβήθηκε το ματς και μπήκε να πάρει ότι παραπάνω μπορούσε, φλερτάροντας ακόμη και με το τρίποντο.

Το παιχνίδι ήταν όλο φάσεις και ευκαιρίες για γκολ. Στο 14΄ λεπτό ο MVP του παιχνιδιού Λαμίν Γιαμάλ σκόραρε για τους οικοδεσπότες μετά από γλυκιά σέντρα του Ζοάο Κανσέλο. Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου στο 43΄λεπτό ο δανεικός από την Μάντστετερ Γιουνάιντεντ, Φακούντο Πεγίστρι σεντράρει από τα δεξιά και ο Ρικάρντ Σάντσεθ αφήνει «κάγκελο» τον Τερ Στέγκεν για το 1-1 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Γρανάδα πήρε κεφάλι στο σκορ στο 60′ λεπτό με τον Φακούντο Πεγίστρι, μετά από συρτή σέντρα-σουτ του Ουζούνι. Για καλή τύχη των Καταλανών, κατάφεραν να ισοφαρίσουν σχεδόν αμέσως (63’), ύστερα από πολύ ωραία πάσα του Γκιντογκάν και εύστοχο τελείωμα του Λεβαντόφσκι. Η Γρανάδα κατάφερε να σκοράρει και τρίτο τέρμα και να πάρει εκ νέου το προβάδισμα κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Τρία λεπτά μετά το 2-2 του «Λέβα», με τον αρχηγό (μεγαλωμένο στην Μπάρτσα) Ιγκνάσι Μίκελ να σκοράρει με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Μαουασά.

Για άλλη μια φορά, οι γηπεδούχοι ήταν υποχρεωμένοι να κυνηγήσουν το σκορ, με τον Λαμάλ να παλεύει μόνος του και να ισοφαρίζει, με δυνατό σουτ, αφού έκλεψε την μπάλα από τον Σέρχιο Ρουίθ στο 80′ λεπτό.

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στεγκεν – Κουντέ, Κουμπαρσί, Ίνιγκο Μαρτίνεθ, Ζοάο Κανσέλο (76’ Ραφίνια) – Γκιντογκάν, Κρίστενσεν (67’ Φερμίν Λόπεθ), Ντε Γιονγκ – Γιαμάλ, Λεβαντόφσκι, Πέδρι (89’ Γκουιού).

Γρανάδα (Αλεξάντερ Μεδίνα): Μπατάγια – Ρικάρντ Σάντσεθ, Ρούμπιο, Μικέλ, Μαουασά – Χόνγκλα – Πεγίστρι (84’ Γιόζβιακ), Γκουμπάου (90’+2’ λ. τρ. Τορέντε), Σέρχιο Ρουίθ, Μελέντο (75’ λ. τρ. Καγεχόν) – Ουζούνι (84’ Αρέζο).

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΦΑΚΑ

Tags:

You Might also Like