Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Με απουσίες κόντρα στον Βόλο

Share

Ελπίδες ανάκαμψης αποζητά η ΑΕΚ κόντρα στον Βόλο στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αλλαγή ψυχολογίας αναζητά η ΑΕΚ οποία, ύστερα από δύο σερί ήττες, δεν έχει άλλα περιθώρια και πρέπει να βγάλει αντίδραση αρχής γενομένης από το Κύπελλο. Σήμερα το απόγευμα (10/03, 17:00), αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ τον Βόλο, στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, αναζητά το αυτονόητο, δηλαδή θέλει μόνο νίκη για να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης εν όψει της ρεβάνς που θα ακολουθήσει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Εκτός αποστολής βρίσκονται οι Θεοδόσης Μαχαίρας και Κώστας Γαλανόπουλος που ακολούθησαν θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ απόντες είναι φυσικά και οι τραυματίες Μιχάλης Μπακάκης, Στράτος Σβάρνας και Γεβχέν Σάκχοφ που ακολούθησαν ατομικά προγράμματα. Στην αποστολή δεν συμπεριλαμβάνονται επίσης τα ονόματα των Ινσούα και Λιβάγια.

Αντίθετα ο Βόλος είναι χαρακτηριστικό ότι δεν συμπλήρωσε ούτε 20άδα και η αποστολή αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές. Μεταξύ άλλων εκτός αποστολής έχουν μείνει οι Ντεντάκης, Μπουένο, Μπαριέντος, Ρίβας, Ακόστα, Σάντος, Τέκιο, και Κιάκος.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Tσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Χνιντ, Νταντσένκο, Ραντόνια, Μιτάι, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες , Μάνταλος, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος

Η αποστολή του Βόλου: Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Γκρίλο, Μήτογλου, Σάντσες, Κολόμπο, Φερράρι, Λογαράς, Κανελλάκης, Ριένστρα, Τσοκάνης, Νίνης, Μίλοκ, Μαρτίνες, Περέα, Κρητικός, Μπάλλας, Μπαρτόλο και Δουβίκας

Επιμέλεια: Βασίλης Πολυχρονόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *