Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

<<Ψάχνεται>> για Λουκακού και Ινγκς η Μάντσεστερ Σίτι

Share

Η Μάντσεστερ Σίτι επιζητεί την ενίσχυσή της στη θέση του σέντερ φορ και σύμφωνα με ρεπορτάζ του “Athletic” τα νέα ονόματα που προστέθηκαν στη λίστα των “πολιτών” είναι οι Ρομελού Λουκακού και Ντάνι Ινγκς.

Μέχρι στιγμής, έχουν συνδέσει μεταγραφικά το όνομά τους με την ομάδα του Μάντσεστερ οι Μέσι, Εμπαπέ, Χάαλαντ και Κέιν, ωστόσο σύμφωνα με σημερινό αποκαλύπτικό δημοσίευμα της αγγλικής συνδρομητικής ιστοσελίδας “The Athletic” , έχουν προστεθεί στη λίστα δυο ακόμη ονόματα…

Ο ένας και βασικός υποψήφιος είναι ο Ρομελού Λουκακού, που μετράει 54 γκολ σε 78 εμφανίσεις του με την Ίντερ, από το καλοκαίρι του 2019 και μετά που μετακόμισε σε αυτήν ύστερα από deal ύψους 74 εκατομμυρίων λιρών που έκαναν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι νερατζούρι.

“Ο Λουκακού μπορεί να μην μοιάζει με τυπικό παίκτη του Γκουαρδιόλα αλλά έχει θαυμαστές εντός του συλλόγου και προσφέρει κάτι διαφορετικό σε σύγκριση με αυτό που έχει ήδη η Σίτι.

Ο 27χρονος εκπροσωπείται μάλιστα από μάνατζερ που δεν έχει κάποια διαμάχη με την Σίτι και η περίπτωσή του είναι ευκολότερη σε σύγκριση με άλλες, παρά το γεγονός πως έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Το γεγονός πως στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα προκαλέσει πρόβλημα“, αναφέρει χαρακτηριστικά η έγκυρη ιστοσελίδα. Το ίδιο μέσο υπογραμμίζει πως δεν αποκλείεται οι “πολίτες” να κινηθούν για την αποκτηση και δεύτερου σέντερ φορ και σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Ντάνι Ινγκς.

Σημειώνεται δε πως ο 28χρονος Άγγλος επιθετικός έχει μπει στους 18 τελευταίους μήνες του συμβολαίου του με την Σαουθάμπτον και πως από το καλοκαίρι του 2019 που μετακόμισε στο “Σεντ Μέρις” από την Λίβερπουλ, μετράει 32 γκολ σε 61 συμμετοχές του σε όλες τις διοργανώσεις με τους “αγίους”.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *