Type to search

Manchester City Premier League

Γκουαρντιόλα: « Ο Ρόντρι είναι ο καλύτερος μέσος στον κόσμο αυτή τη στιγμή»

Share

Στις επιδόσεις του Ρόντρι αναφέρθηκε ο Πεπ Γκουαρντιόλα μετά το γκολ που πέτυχε στην ισοπαλία με την Τσέλσι στο «Έτιχαντ»

Σε δηλώσεις σχετικά με την ποιότητα του Ρόντρι προέβη ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο Ισπανός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπατριώτη του, που νωρίτερα το Σαββατοκύριακο σκοράροντας το μοναδικό γκολ τηAir Max VaporMax potlac na tricka Air Max VaporMax Air Max VaporMax make up astor skin match Air Max VaporMax gorlitca.com cheapdesignerhandbagsforyou.com Air Max VaporMax make up astor skin match ashevillewireless.org potlac na tricka devilspocketphilly.com binkleytruck.com faraway42.com ς ομάδας του στο 83ο λεπτό, τη γλίτωσε από την ήττα απέναντι στην Τσέλσι.

Οι δηλώσεις του Γκουαρντιόλα:

«Ο Ρόντρι είναι ο καλύτερος μέσος στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Είναι απίστευτος, μπορεί πραγματικά να κάνει τα πάντα. Τι μεταγραφή για την Μάντσεστερ Σίτι! Θυμηθείτε: ότι έχουμε κάνει, χωρίς αυτόν… θα ήταν δύσκολο.»

Ο 27χρονος αμυντικός μέσος των πολιτών διανύει πραγματικά καταπληκτική σεζόν και είναι το καλύτερο κομμάτι μίας Μάντσεστερ Σίτι που βρίσκεται τρίτη στην Πρέμιερ Λιγκ και δείχνει να της λείπει η σιγουριά που την χαρακτήριζε τα προηγούμενα χρόνια.

Δεν είναι φετινό, βέβαια, το ξέσπασμα του Ρόντρι, αφού η αξία του στο σύνολο του Πεπ έχει αποδειχθεί εδώ και πολύ καιρό. Από την πρώτη στιγμή που ο προπονητής των «Πολιτών» του έδειξε εμπιστοσύνη και του έδωσε φανέλα βασικού δεν έχει σταματήσει να τον βγάζει… ασπροπρόσωπο.

Κάθε χρονιά που έχει περάσει στο Μάντσεστερ έχει υπάρξει αναπόσπαστο κομμάτι του συνόλου της Σίτι, προσφέροντας στους οπαδούς της ομάδας αξέχαστες στιγμές με κορυφαία, φυσικά, το νικηφόρο γκολ του στον τελικό του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ.Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, πως φέτος οι «Πολίτες» είναι αήττητοι σε όλα τα ματς που έχει αγωνιστεί ο Ισπανός.

Tags:

You Might also Like