Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αζάρ:«Αγαπώ τις μπύρες, κάθε καλοκαίρι έπαιρνα πέντε κιλά»

Share

Ο Έντεν Αζάρ μίλησε, για την αγάπη του για τις μπύρες, και την αύξηση του βάρους του μετά από κάθε καλοκαιρινές διακοπές ως ποδοσφαιριστής. Στο νέο επεισόδιο podcast με τον πρώην συμπαίκτη του στην Τσέλσι, Τζον Όμπι Μίκελ.

Ο Βέλγος πρώην εξτρέμ, αποκάλυψε στο νέο επεισόδιο του podcast για τα προβλήματα που είχε με το βάρος του, τις κακές του συνήθεις με τις.. μπύρες και το γεγονός ότι όταν είχε διακοπές ήθελε μόνο να κάνει… διακοπές.איירפודס 2 איירפודס 2 adidas deerupt panske zelene איירפודס 2 kuffert tilbud damske teplaky binkleytruck.com potlac na tricka binkleytruck.com buckeyeboerboels.com buckeyeboerboels.com damske teplaky make up astor skin match potlac na tricka cheapdesignerhandbagsforyou.com

Θυμίζουμε ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής αποσύρθηκε από την ενεργό δράση τον περασμένο Οκτώμβριο, σημειώνοντας μόλις 76 εμφανίσεις στα 4 χρόνια παρουσίας του στην «Βασίλισσα»,  μετά από μεγάλη προσπάθεια να «διαχειριστή» την φυσική του κατάσταση! Αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, διότι όπως είπε «δεν διασκέδαζα πια στο γήπεδο».

Με δηλώσεις του, απαντάει για τις φήμες που είχαν αρχίσει να βγαίνουν, περί κακής του «φόρμας» αφότου είχε υπογράψει στην Ρεάλ:

«Ήταν αλήθεια», είπε. «Εγώ, όμως, κάθε καλοκαίρι έβαζα τέσσερα ή πέντε κιλά γιατί σκεφτόμουν ότι δίνεις τόσα πολλά για 10 μήνες, βάζεις το σώμα σου στο υψηλότερο επίπεδο, οπότε το ρεπό σου, είναι το ρεπό σου. Μη μου ζητάς να κάνω τίποτα. Μου αρέσει να είμαι με την οικογένειά μου, να πηγαίνω στην παραλία, οπότε μην μου ζητήσεις να τρέξω σε αυτές τις τρεις ή τέσσερις εβδομάδες. Μπορώ να παίξω ποδόσφαιρο στην παραλία με τα παιδιά μου, δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά μην μου ζητήσεις να τρέξω.

Αλλά αν κοιτάξεις όλη την καριέρα μου, ο πρώτος μήνας [της σεζόν] είναι το κομμάτι όπου πίστευα ότι ήταν μόνο η αρχή, και μετά από τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο πετούσα, γιατί χρειαζόμουν χρόνο για να φτιάξω το σώμα και το μυαλό μου. Λοιπόν, ναι, είναι αλήθεια, επέστρεψα μετά από διακοπές με πέντε κιλά συν, το ήξερα. Λατρεύω τα πάντα με την οικογένεια και τους φίλους. Αν μου ζητήσεις να φάω κάτι, θα φάω. Ακόμα κι αν δεν μου αρέσει θα φάω! Ως Βέλγος, αγαπάω τις μπύρες γιατί η χώρα μου έχει τις καλύτερες μπύρες στον κόσμο, οπότε δεν σας λέω ότι έπινα κάθε μέρα γιατί δεν είναι αλήθεια, αλλά μερικές φορές μετά από ένα καλό παιχνίδι, μία ή δύο είναι ωραία».

Tags:

You Might also Like