Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αζάρ: Ζήτησε συγγνώμη απο τους οπαδούς της Ρεάλ.

Share

Ο Εντέν Αζάρ ζήτησε συγγνώμη απο τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης, για τα γέλια του μετά τον αποκλεισμό των Μαδριλένων απο την Τσέλσι, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού του στο instagram. 

Η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε στην ρεβάνς του Σταμφόρντ Μπρίτζ απο την Τσέλσι με 2-0 και έμεινε εκτός του μεγάλου τελικού της Κωσταντινούπολης. Όπως  ήταν λογικό αυτός ο αποκλεισμός έφερε απογοήτευση στο στρατόπεδο της <<Βασίλισσας>> με τους οπαδούς της να ψάχνουν αφορμή ώστε να εξαπολύσουν τα πυρά προς τους παίκτες.

Και ο Εντέν Αζάρ τους την προσέφερε απλόχερα, καθώς μετα το σφύριγμα της λήξης η τηλεοπτική κάμερα τον συνέλαβε να κάνει πλάκα με τους πρώην συμπαίκτες του και να γελά σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Ενέργεια φυσικά που προκάλεσε την οργή των Ισπανικών Μέσων, αλλά και την οργή των οπαδών.

Έτσι μετά απο όλο αυτό το σάλος που προκλήθηκε ο Βέλγος στάρ αποφάσισε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη, μέσω του λογαριασμού του στο instagram.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανάρτησης του:

“Συγγνώμη. Έχω διαβάσει πολλές απόψεις για μένα και δεν ήταν πρόθεση μου να προσβάλω τους φιλάθλους της Ρεάλ Μαδρίτης. Ήταν πάντα όνειρο για μένα να παίξω στην Ρεάλ και ήρθα εδώ για να κερδίσω. Η χρονιά δεν έχει τελειώσει ακόμα, μαζί πρέπει να δώσουμε τη μάχη για το πρωτάθλημα. Ζήτω η Μαδρίτη”.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *