Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νάπολι-τζένοα:Γλίτωσε το κάζο στο φινάλε

Share

Η Νάπολι συνεχίζει να απογοητεύει για την φετινή χρονιά πραγματοποιώντας μια ακόμα κακή εμφάνιση μένοντας στην 9η θέση και στο -10 για το Champions League.

Η Νάπολι ήρθε ισόπαλη 1-1 (17/02) με την Τζένοα εντός έδρας, για την 25η αγωνιστική της Serie A, γλιτώνοντας την ήττα στο φινάλε. Στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι δεν βρήκαν γκολ στις ευκαιρίες που είχαν και στο 47’, ο Φρέντρουπ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Η ομάδα του Ματσάρι έχασε νέες ευκαιρίες, αλλά έφτασε στην ισοφάριση, με τον Ενζονζέ στο 90’. Η Νάπολι πίεσε και για την ανατροπή στη συνέχεια της, ωστόσο αυτή δεν ήρθε, με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ του ματς όπου αφήνει την Νάπολι στο -10 από την τέταρτη θέση που οδηγεί στο Champions League.

Νάπολι: Μερέτ, Μαζόκι (66’ Ολιβέρα), Όστιγκαρντ (46’ Νάταν), Ραχάνι, Ντι Λορέντζο, Λομπότκα, Τραορέ (59΄ Λίνστρομ), Ανγκισά, Κβαρατσκέλια, Πολιτανο (59΄ Ενζονζέ), Σιμεόνε ( 76΄Ρα σπαντόρι

Τζένοα: Μαρτίνες, Βάσκες, Μπάνι, Ντεβίντερ, Μπαντέλ, Φρέντρουκ, Μεσίας (75΄ Μαλινόφσκι – 91΄ Στρουτμαν), Μαρτίν, Σαμπέλι (92΄Σιταντίνι), Γκούντμουντσον (83΄ Βιτίνια), Ρετέγκι (75΄ Εκουμπάν)

Tags:

You Might also Like