Type to search

ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον Άσγουορθ, πρέπει να… χρυσώσει τη Νιούκαστλ!

Share

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Σέρ Τζίμ Ράκλιφ θέλουν να γέμισουν τον ρόλο του αθλητικιού διευθηντή με τον άγγλο Ντάν Άσγουορθ, με το μόνο εμπόδιο να είναι η Νιούκαστλ στην οποία έχει δεσμευτεί με συμβόλαιο.

Έχουν περάσει δύο μήνες από την μέρα που ο Σερ Τζίμ Ράκλιφ αγόρασε το 25% της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντκαι ήδη θέλει να κάνει αλλαγές φαίρνοντας τον αθλητικό διευθηντή της Νιούκαστλ, Νταν Άσγουορθ, στο Μάντσεστερ.

Ο Νταν Άσγουορθ έχει συμφωνήσει με τους «κόκκινους διάβολους», ωστόσο οι «καρακάξες» δεν είναι διατεθιμένες να τον αφήσουν να φύγει ελεύθερος καθώς έχει συμβόλαιο που τον κρατάει στο Σέιντ Τζέιμς Πάρκ εως το 2026.

Σύμφωνα με το αγγλικό μέσο «The Athletic» η Νιούκαστλ ζητάει από την ομάδα του Ράκλιφ το ποσό των 20 εκατομμυρίων ώστε να αφήσει ελεύθερο τον Άσγουορθ, λεφτά που η διοίκηση της Γιουνάιτεντ θεωρεί αστρονομικά.

http://<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”en” dir=”ltr”>🚨 EXCL: Dan Ashworth has been placed on gardening leave by Newcastle. Follows request to leave as sporting director + join Man Utd. <a href=”https://twitter.com/hashtag/NUFC?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#NUFC</a> want £20m. 52yo on full pay. <a href=”https://twitter.com/hashtag/MUFC?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#MUFC</a> ready to wait as don’t intend to pay what they deem unrealistic sum <a href=”https://twitter.com/TheAthleticFC?ref_src=twsrc%5Etfw”>@TheAthleticFC</a> <a href=”https://t.co/g8UDhmr0cT”>https://t.co/g8UDhmr0cT</a></p>&mdash; David Ornstein (@David_Ornstein) <a href=”https://twitter.com/David_Ornstein/status/1759333384617140602?ref_src=twsrc%5Etfw”>February 18, 2024</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

Tags:

You Might also Like