Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λας Πάλμας 5-0: Πεντάρα η Ατλέτικο, πριν την μάχη με τη Ίντερ

Share

Εύκολη νίκη πήρε η Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στην Λας Πάλμας, νικώντας την 5-0(17/2) στο Γουάντο Μετροπολιτάνο για την 25η αγωνιστική της Λα Λίγκα.

Άνετη και ωραία η Ατλέτικο υπέταξε την Λας Πάλμας με 5-0, λίγες μέρες πριν παίξει με την Ίντερ για τα νοκ αουτ του Champions league. Οι Μαδριλένοι είχαν ένα εύκολο μεσημέρι και με τους Γιορέντε και Κορέα, που έδωσαν ανάσες σε Γκριεζμάν και Μοράτα, να βρίσκονται σε μεγάλα κέφια, σκοράροντας από δύο φορές και τον Ντεπάι να βάζει το κερασάκι στην τούρτα, πιάνοντας την Μπαρτσελόνα στην βαθμολογία.

Το ματς

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε μπήκε νωθρά στο ματς και η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ματς ανήκε στην Λας Πάλμας με τον Μουνιόθ να σημαδεύει το δοκάρι στο 7΄. Η Ατλέτικο όμως ήταν αυτή που βρήκε γκολ με τον Γιορέντε να σκοράρει δύο φορές σε 5 λεπτά (15΄,20΄) από ισάριθμα λάθη της άμυνας των φιλοξενούμενων. Στην επανάληψη, οι Ροχιμπλάνκος μπήκαν με στόχο να «καθαρίσουν» την αναμέτρηση και στο 47΄ με σουτ εντός περιοχής του Κορέα απλοποίησαν την κατάσταση και τους 3 βαθμούς γράφοντας το 3-0. Ο Σιμεόνε έκανε αλλάγες για να ξεκουράσει παίκτες αλλά η εικόνα της Ατλέτικο δεν άλλαξε και στο 62΄ ο Κορέα πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με πέναλτι που κέρδισε ο Λίνο, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μέμφις Ντεπάι στο 87΄με κεραύνό από τα όρια της περιοχής και διαμόρφωσε το τελικό 5-0.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντ. Σιμεόνε): Όμπλακ, Χιμένες, Ρεϊνίλντο, Σάβιτς, Λίνο (63′ Ρικέλμε), Μολίνα (63′ Βίτσελ), Κόκε (63′ Ντε Πολ), Σαούλ, Μπάριος (71′ Φερμέερεν), Κορέα, Γιορέντε (63′ Ντεπάι).

Λας Πάλμας (Γκαρσία Πιμιέντα): Αλβάρο Βάγιες, Σ. Καρντόνα (74′ Σινγκράβεν), Μάρμολ, Κόκο, Άλεξ Σουάρες (58′ Αραούχο), Περόνε (58′ Μολέιρο), Ροντρίγκες, Χαβιέ Μουνιόθ, Μουνίρ (81′ Πεχίνο), Μάρβιν, Ραμίρες (58′ Μ. Καρντόνα).

 

Tags:

You Might also Like