Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χαϊντενχάιμ – Μπάγερ Λεβερκούζεν 1-2: Συνεχίζουν ακάθεκτες στη κορυφή οι “ασπιρίνες”

Share

Το σερί νικών της Μπάγερ Λεβερκούζεν συνεχίστηκε και αυτή την αγωνιστική καθώς επικράτησε της μαχητικής Χαϊντενχάιμ στη “Βόιθ – Αρένα”.

Μετά τη μεγάλη της νίκη κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο μπήκε “φουριόζα” στο ματς δημιουργώντας από νωρίς πολλές και επικίνδυνες ευκαιρίες.

Το προβάδισμα ωστόσο άργησε σχετικά να έρθει καθώς ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Φριμπόνγκ να κάνει το 0-1, σκοράροντας για δεύτερο σερί ματς.
Το σκηνικό του παιχνιδιού δεν άλλαξε ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο και στο 81ο λεπτό ο Φλόριαν Βιρτζ με πολύ όμορφη κάθετη πάσα βρήκε τον Αντλί ο οποίος διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του.

Λίγα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν με τον πρώτο τους σκόρερ, Τιμ Κλάιντινστ, σε 1-2 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ, βάζοντας έτσι και ένα τέλος στο αήττητο σερί 8 αγώνων της νεοφώτιστης ομάδας.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν παραμένει αήττητη και στη πρώτη θέση της βαθμολογίας στη Bundesliga με 58 βαθμούς και στο +8 από την Μπάγερν Μονάχου, ενώ η Χαϊντενχάιμ συνεχίζει στη 10η θέση με 27 βαθμούς.

Χαϊντενχάιμ: Μίλερ, Τραορέ, Μαΐνκα, Γκιμπέρ (Πιερίνγκερ 82′), Φέχρενμπαχ, Σέπνερ (Σέσα 63′), Μαλόνεϊ, Ντίνκτσι (Μπουσχ 76′), Μπεκ (Ντοβεντάν 46′), Μπέστε (Πικ 76′), Κλάιντινστ

Μπάγερ Λεβερκούζεν: Χραντέτσκι, Χιντσάπι, Τα, Στάνισιτς, Γκριμάλντο, Άντριχ, Τσάκα, Φριμπόνγκ (Τέλα 89′), Βιρτζ (Χόφμαν 88′), Αντλί (Ταψόμπα 88′), Σικ (Ιγκλέσιας 74′)

Νίκος Παπαχρήστος

Tags:

You Might also Like