Type to search

Super league Ποδόσφαιρο

Ατρόμητος-Άρης 0-2: Εκτός play off η ομάδα του Περιστερίου

Share

Ατρόμητος – Άρης: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα – Ποιος περιγράφει

Το αρνητικό σερί αύξησε ο Ατρόμητος ο οποίος έχασε από τον Άρη με 0-2 (17/02) στο Περιστέρι εξανεμίζοντας έτσι τις όποιες μαθηματικές ελπίδες είχε για «είσοδο» στα play off του φετινού πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την εικόνα τόσο του Άρη όσο και του Ατρόμητου να είναι ανιαρή χωρίς να υπάρχει κάποιο αξιοσημείωτη φάση για καμία από τις δύο ομάδες.

Όλα όμως άλλαξαν από τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου όταν στο 31°λεπτό ο παίκτης του Ατρόμητου Κουέν έκανε χέρι εντός μεγάλης περιοχής του Άρη μετά από εκτέλεση φάουλ του επιθετικού του Άρη Σουλεΐμάνοφ.

Ο διαιτητής Τσελίλας «γύρισε πίσω» την φάση έπειτα από ενημέρωση από τον VAR ως αμφισβητούμενη και στην συνέχεια έπειτα και από εξέταση από τον ίδιο, καταλογίστηκε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Μορόν για να σημειώσει το 0-1 στο 33°λεπτό για το πρώτο ημίχρονο.

Άρης: Ο Μορόν γίνεται ο απόλυτος σκόρερ του πρωταθλήματος και οι κίτρινοι  κοιτάζουν ψηλά

Στη συνέχεια του παιχνιδιού ο Άρης είχε την κυριαρχία στο παιχνίδι χωρίς ωστόσο να κάνει κάποια αξιοσημείωτη φάση με την ομάδα του Ατρόμητου να στέκεται παθητικά στον αγώνα.

Τελικά ο Άρης κατάφερε να εξασφαλίσει τους τρεις βαθμούς της νίκης σημειώνοντας γκολ στις καθυστερήσεις με τον Νταρίντα  (90+3′).

Ο Άρης παραμένει στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος πηγαίνοντας στους 38 βαθμούς με την σημερινή του νίκη (17/02) κάνοντας ένα ακόμη βήμα για την εξασφάλιση της πέμπτης θέσης που είναι και η τελευταία που εξασφαλίζει είσοδο στα play off

Από την άλλη ο Ατρόμητος παραμένει στην ένατη θέση με 23 βαθμούς και με τρεις αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με την συγκομιδή βαθμών που έχει μέχρι τώρα, είναι και μαθηματικά εκτός στόχου στα play off.

Πλέον η ομάδα του Περιστερίου θα προσανατολιστεί προς τα play outs και την παραμονή του στην κατηγορία ενώ θα αναμένει και το αυριανό παιχνίδι του Πανσεραΐκού με τον ΟΦΗ καθώς απειλείται η ένατη θέση που έχει με νίκη της δεύτερης.

Ατρόμητος - Άρης 0-2: Ο ένας άνετος και ο άλλος σε «ελεύθερη πτώση»

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Τσακμάκης,Ντε μποκ,Κεσχριντά,Τζαβέλλας,Καμαρά,Ρομπάιγ [Γιουμπιτάνα 73′],Έρλινγκμαρκ[Βαλένσια 56′],Κουέν[Βέργος 84′],Αντζιέλσκι,Κουντέ.

Άρης: Κουέστα,Φερράρι,Γκαρθία [Βερτράτε 63′],Μπένετ [Σαβέριο 46′],Μπράμπετς,Νταρίντα,Μοντόγια,Βέλεθ [Ντουκουρέ 83′],Μορόν [Ανσαριφάντ 70′],Ρόουζ,Σουλεΐμάνοφ [Ζαμόρα 83′].

Επιμέλεια: Γιάννης Μήτσου.

Tags: