Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Βόλος- ΠΑΣ Γιάννενα(1-2): Μεγάλη νίκη για τον ΠΑΣ στην μάχη της παραμονης

Share

Σε ένα πόλυ σημαντικό παιχνίδι παραμονής και για τις δύο ομάδες ,ο ΠΑΣ Γίαννενα πήρε ένα σημαντικό τρίποντο νικώντας τον Βόλο με το σκορ 2-1 στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής.

Πριν την αναμέτρηση και οι δύο ομάδες είχαν καιρό να αποσπάσουν 3 βαθμούς από αναμέτρηση, με τον ΠΑΣ Γιάννενα να μην έχει πετύχει νίκη στα τελευταία 5 παιχνίδια, ενώ ο Βόλος δεν

Στο πρώτο ημίχρονο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο υπήρχαν πολλές εντάσεις στους δύο πάγκους και στο γήπεδο, ενώ και οι δύο ομάδες έκαναν πολλές φάσεις για γκόλ.Το μοναδικό τέρμα του πρώτου ημιχρόνου ήρθε στο ημίωρο με το γκόλ του Κόντε να ακυρώνεται αρχικά από τον Σιδηρόπουλο για οφ σάιντ πρωτού επέμβει το VAR και αλλάξει την απόφαση του Έλληνα διαιτητή, βάζοτας τους Ηπειρώτες μπροστά στο σκόρ.

Με το καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έφεραν την αναμέτρηση στα ίσα με ένα εντυπωσιακό ελεύθερο χτύπημα του Ασέχνουν στο 47ο λεπτό.

Στο 60ο λεπτό ο σκόρερ του Βόλους, Ασεχνούν συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ τον Νάγκι, με τον Ούγγρον να αδυνατεί να συνεχίσει και την θέση του να παίρνει 29χρονος Σούλης.
Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν πάλι μπροστά στο σκορ στο 71΄ με σκορερ πάλι τον ισπανό Πέδρο Κόντε ο οποίος αξιοποίησε την πολύ έξυπνη πάσα του Κάκιου στο δεύτερο δοκάρι.

Πάρα το προβάδισμα της ομάδας του Γρηγορίου, ο Πας δεν άφησε το πόδι από το γκάζι και συνέχισαι να ανεβαίνει στο επιθετικό τρίτο του Βόλου.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα οι Θεσσαλείς είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες να ισοφαρήσουν ωστώσο ο αντικαταστάτης του Νάγκι, Σούλης απέρριψε τους γηπεδούχους.
Με αυτή την νίκη ο Πας Γιάννενα μπόρεσε και πέρασε την Κηφισσιά στην βαθμολογία και πλέον βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από τον Βόλο. Ο Βόλος έχει ακόμα να παρεί την πρώτη του νίκη το 2024.

Βόλος: Κοβάτς, Άλχο (Κίτσος 46΄),Καλογερόπουλος , Ράσιτς, Μύγας, Κάμπς(Μπαριέντος 73΄), Γκλάβσιτς(Μοραϊτης73΄), Ποπέσκου( Ολιβέρα 62΄), Κόμπα (Τρουγιέτ 46΄), Ασεχνούν, Μάνουελ Γκαρσία,
ΠΑΣ Γιάννινα: Νάγκι (Σούλης 62΄), Κιάκος, Εραμούσπε(Παντελάκης 46΄), Μπακαδήμας, Όσεϊ Τούτου, Λιάσος, Τζίνο, Παμλίδης( Ντεμίρ70΄0, Ριένστα , Ροσέρο(Σόρια 88΄), Κόντε
Χριστόφορος Αδαμάκης

Tags:

You Might also Like