Type to search

Βόλος ΝΠΣ ΟΦΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Έφυγε.. με το βαθμό από το Ηράκλειο ο Βόλος

Share

ΟΦΗ και Βόλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ στο Ηράκλειο με τους γηπεδούχους να παραμένουν στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και τους φιλοξενούμενους να συνεχίζουν να είναι σταθερά στην εξάδα σε απόσταση ασφαλείας.

Καλύτεροι οι Κρητικοί σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες χωρίς όμως να καταφέρουν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, με την ομάδα του Κώστα Μπράτσου να παίρνει το βαθμό της ισοπαλίας.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ ξεκίνησε πολύ δυνατά το ματς, άσκησε έντονη πίεση και μόλις στο 8ο λεπτό έχασε τη πρώτη καλή ευκαιρία με τον Ντίκο να αστοχεί σε τετ α τετ έπειτα από ωραία κάθετη του Τοράλ. Μετά το πρώτο εικοσάλεπτο ο Βόλος ισορρόπησε και προσπάθησε με αντεπιθέσεις να απειλήσει την  εστία του Μανδά, χωρίς όμως να τα καταφέρει καθώς του έλειπε η καλή τελική πάσα. Στο τέλος του ημιχρόνου η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας έφτασε πολύ κοντά στο να σκοράρει σε δύο περιπτώσεις. Στο 45′ ο Νέιρα με μαγική κάθετη πάσα έβγαλε τον Ντίκο σε θέση τετ α τετ με τον φορ του ΟΦΗ να προσπαθεί να περάσει τον  Κλέιμαν αλλά το τερματοφύλακα του Βόλου να αποκρούει σε κόρνερ, το οποίο εκτέλεσε ο Μπαλογιάννης με τον Τοράλ να παίρνει τη κεφαλιά αλλά τον Άλχο να διώχνει πάνω στη γραμμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ μπήκε ξανά πολύ δυνατά και μάλιστα κατάφερε να σκοράρει στο 59′ με κοντινή προβολή του Λάρσον, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε σωστά γιατί ήταν σε θέση οφσάιντ ο Νέιρα νωρίτερα. Στο 78′ ο Βόλος έφτασε μια ανάσα από το να σκοράρει με τον Κούτσια να παίρνει τη κεφαλιά ψαράκι από πλεονεκτική θέση, έπειτα από σέντρα του Άλχο, και τη μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μανδά. Ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση του ενενηντάλεπτου, ο Λάρσον εκτέλεσε το φάουλ, ο Περέα πήρε τη κεφαλία αλλά ο Κλέιμαν με εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε το βαθμό για την ομάδα του.

 

ΟΦΗ: Μανδάς, Πασαλίδης (83′ Ντουρμισάι), Βούρος, Διαμαντής, Λάρσον, Μεγιάδο, Ντιουσέ (76′ Περέα), Μπαλογιάννης, Τοράλ, Νέιρα (82′ Τσιλιανίδης), Ντίκο (76′ Γκερέρο).
ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Αλχο, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα, Μπαριέντος, Μεταξάς, Νοκέρτ (36′ Καρτάλης – 61′ Ουές), Ντέλετιτς, Μεθκίδα (65′ Σιέλης), Κούτσιας

 

Αποστολή στο Ηράκλειο: Στέλιος Βαρδάκης

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *