Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Μπρέντφορντ – Λίβερπουλ (1-4): Καταιγισμός γκόλ, συνεχίζονται τα προβλήματα για τον Κλόπ

Share

Πάρα τις πολλές ελλείψεις του Κλόπ η Λίβερπουλ άφησε πίσω ένα δύσκολο ημίχρονο και κατάφερε να νικήσει με 4-1 την Μπρέντφορντ, με την λίστα των τραυματιών της να μεγαλώνει.

Η πρωτοπόρος Λίβερπουλ ταξίδεψε έως το Λονδίνο για να αντιμετωπίσει την Μπρέντφορντ οχτώ μέρες πρώτου αντιμετώπιση την Τσέλσι για τον τελικό του Κάραμπαο Καπ.

Για πρώτη φορά έπειτα από 19 χρόνια η Λίβερπουλ και συγκεκριμένα ο Κλόπ συντέλεσε 11αδα από 11 διαφορετικές εθνικότητες. Η τελευταία φορά ηταν το 2005 απέναντι στην Μπάγιερν Λεβερκούζεν.

Τα προβλήματα για τον Κλοπ είχα ξεκινήσει πριν από το σφύριγμα του παιχνιδιού καθώς ο Άλισον φαίνεται να μένει εκτός για αρκετό καιρό αφότου υπέστει ρίξη χιαστού.

Ήδη στο πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού το VAR χρειάστηκε δύο φορές, μία για την κάθε ομάδα, χωρίς να καταλογίζεται κανένα πέναλτι.Στο 34’ ο Κλόπ απέκτησε ακόμα έναν πονοκέφαλο καθώς χρειάστηκε να γίνει αναγκαστική αλλαγή με τον Κούρτις Τζόουνς να μην μπορεί να συνεχίσει λόγω τραυματισμού.

Στο 35ο λεπτό έπειτα από απομάκρυνση από την άμυνα της Λίβερπουλ ο Ζότα βγάζει με κεφαλιά πάσα στον γρήγορο Ντάρβιν Νιουνεζ ο οποίο κρεμάει εντυπωσιακά τον Φλέκεν.

Λίγο πριν την ανάπαυλα ο Γερμανός Τεχνικός της Λίβερπουλ χρειάστηκε να κάνει ξανά μια αναγκαστική αλλαγή αυτή την φορά για τον δημιουργό του γκολ Ζότα, με τον αντικαταστάτη του Μοχάμεντ Σαλάχ να επιστρέφει στην ομάδα για πρώτη φορά έπειτα από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Ο Αιγύπτιος δεν άργησε να κάνει αισθητή την παρουσία του στο παιχνίδι καθώς 10 λεπτά μετά την αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, με δικιά του πάσα ο Μακάλιστερ διπλασίασε τα τέρματα της Λίβερπουλ.

Στο 68ο λεπτό ο Σαλάχ έγινε από δημιουργός έγινε εκτελεστής και πέτυχε το 3ο γκολ των “κόκκινων”.

Στο 75’ ο Τόνεϊ έπειτα από απόκρουση του Κάλαχερ πέτυχε το γκολ της τιμής για τις “μέλισσες “. Ωστόσο το πάρτυ της Λίβερπουλ δεν είχε τελειώσει και στο 87’ ο Γκάκπο έγραψε το τελικό 4-1.

Το αποτέλεσμα αυτό εξασφαλίζει στην Λίβερπουλ την πρωτιά για ακόμα μια αγωνιστική. Όσο για την ομάδα του Τόμας Φράνκ πλησιάζει την ζώνη του υποβιβασμού έχοντας ένα μαξιλαράκι 6 βαθμών από την 18η Έβερτον.

Μπρέντφορντ: Φλέκεν, Μί, Αγιέρ, Κόλινς, Ρεγκιγιόν (Γκόντος 85’) , Γιανέλτ, Νόργκαρντ (Ονιέκα 63’), Γιένσεν ( Ντάσγκαρντ 74’), Ρόεσλεβ (Λούις -Πότερ 63’), Μόπεϊ(Γίσα), Τόνεϊ

Λίβερπουλ: Κάλαχερ, Ρόμπερτσον, Βαν Ντάικ, Κονατέ, Μπράντλεϊ (Γκόμεζ 83’), Τζόουνς ( Γκράβενμπερχ 34’), Έντο, Μακάλιστερ (Έλλιοτ 83’) , Ντίαζ, Νιούνεζ (Γκάκπο 45’), Ζότα ( Σαλάχ 44’)

Χριστόφορος Αδαμάκης

 

Tags:

You Might also Like