Type to search

Champions League Ίντερ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πόρτο

Πόρτο – Ίντερ: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ο Πέπε, πέντε αλλαγές μετά την ήττα από τη Σπέτζια για Ιντζάγκι!

Share

Κρίσιμο παιχνίδι μεταξύ Πόρτο και Ίντερ στο «Ντραγκάο» για μία θέση στη φάση των «16» του Champions League. Οι «νερατζούρι» προσπαθούν να υπερασπιστούν το προβάδισμα που απέκτησαν από το πρώτο παιχνίδι αφού κέρδισαν με 1-0 στο Μιλάνο.

Για την Πόρτο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής αποτελεί ο Πέπε, ο οποίος θα χάσει τον επαναληπτικό και αντικαθίσταται από τον Φάμπιο Καρντόζο. Εκτός επίσης ο Ουρίμπε, που είχε αποβληθεί στο πρώτο παιχνίδι, αλλά και ο τραυματίας Ζοάο Μάριο, με τους Εβανίλσον και Εουστάκιο να βρίσκονται στην ενδεκάδα.

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι πραγματοποίησε πέντε αλλαγές συγκριτικά με την ήττα της ομάδας του από την Σπέτσια στην Serie A την Παρασκευή (10/3, 2-1). Ο Αντρέ Ονάνα επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια αντικαθιστώντας τον Σαμίρ Χαντάνοβιτς, ενώ αλλάζουν και οι δύο ακραίοι με τον Ντιμάρκο και τον Ντάμφρις να αγωνίζονται. Μετά το «ρεπό» τους, αγωνίζονται ξανά επίσης ο Χακάν Τσαλχάνογλου και ο Έντιν Τζέκο.

Αναλυτικά οι συνθέσεις:

Πόρτο (Σέρτζιο Κονσεϊσάο): Κόστα, Ζαϊντού, Μαρκάνο, Καρντόζο, Πεπέ, Γκαλένο, Γκρούγιτς, Ουρίμπε, Εστάκιο, Ταρεμί, Εβανίλσον.

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάγκι): Ονάνα, Μπαστόνι, Ατσέρμπι, Νταρμιάν, Ντιμάρκο, Μικιταριάν, Τσαλχάνογλου, Μπαρέλα, Ντάμφρις, Ντζέκο, Μαρτίνεζ.

Χρήστος Σκούρας

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *