Type to search

A1 γυναικων Βολεϊ VOLLEY ΑΕΚ ΑΟ ΘΗΡΑΣ

ΑΕΚ-ΑΟ ΘΗΡΑΣ 3-0: Το σερί συνεχίζεται…

Share

 Την 13η συνεχόμενη νίκη της στην Volley league γυναικών πανηγύρισε η ΑΕΚ αφού επικράτησε με 3-0 (25-15, 25-20, 25-21) σετ του ΑΟ Θήρας στην Νέα Φιλαδέφεια.
Η Ένωση μπήκε δυνατά από την αρχή του αγώνα και δεν άφησε πολλά περιθώρια στην Θήρα, η οποία το πάλεψε αλλά η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων κυρίως επιθετικά ήταν μεγάλη.
Τα τρία σετ εξελίχθηκαν με παρόμοιο τρόπο. Μέχρι τον 10ο πόντο περίπου οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι και μετά η ΑΕΚ μέσα από μεγάλα σερί ανακτούσε μία διαφορά τεσσάρων ή και παραπάνω πόντων την οποία διατηρούσε μέχρι το τέλος. Πρώτη σκόρερ για την ΑΕΚ ήταν η Σίλβα με 17 κερδισμένους πόντους ενώ για τον ΑΟ Θήρας 13 είχε η Μερκάδο.
Αξίζει να σημειωθεί πως πριν την έναρξη του αγώνα η Ένωση βράβευσε τις πρώην αθλήτριες της και νυν της Θήρας, Μαριάννα Μπελιά και Μαρίνα Τσοχατζή.

Δηλώσεις προπονητών

Βλάντιμιρ Βάσοβιτς (Προπονητής Α.Ο. Θήρας): «Αρχικά συγχαρητήρια στην Α.Ε.Κ., ήταν ένα δύσκολο ματς όπως το περιμέναμε. Είχαμε πει πριν το ματς ότι η αντίπαλός μας παίζει πολύ καλύτερα πλέον, από ότι στον α΄ γύρο. Είναι μία πολύ καλή και έμπειρη ομάδα, κάτι που φάνηκε και μέσα στο παιχνίδι, από τον τρόπο που ανταποκρίθηκαν στις δύσκολες καταστάσεις που δημιουργήθηκαν. Η ομάδα μου είχε πολύ πίεση, προσπαθήσαμε να ανταποκριθούμε στο παιχνίδι, αλλά ήταν πάρα πολύ δύσκολο».
 

Γιουνούς Οτσάλ (Προπονητής Α.Ε.Κ.): «Τα κορίτσια έδειξαν σήμερα ακόμα μία καλή εμφάνιση και πως μπορούν να τα κάνουν όλα. Είμαστε μια ομάδα με μαχητές που ξέρει να νικάει. Συγχαρητήρια σε όλους. Επίσης, ένα ευχαριστώ και στους οπαδούς μας. Ήταν φοβεροί, όπως πάντα».

 

Επιμέλεια: Ηλιόπουλος Ρωμανός

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *