Type to search

NBA ΜΠΑΣΚΕΤ

Σκορ και θέαμα στο NBA

Share

Για μία ακόμη φορά στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ υπήρξε πλούσιο θέαμα και σημαντικές νίκες. Πιο αναλυτικά παρακάτω:

Ξεκινώντας με το πρώτο παιχνίδι, στο Ντιτρόιτ, οι Ντιτρόιτ Πίστονς νίκησαν με 135-118 τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς. Καθοριστικός για τους γηπεδούχους ήταν ο Σάντικ Μπέι πετυχαίνοντας 31 πόντους, 6 ριμπάουντ και 1 ασσίστ. Με αυτή την πολύ σημαντική νίκη οι Πίστονς πήραν βαθμολογική ανάσα καθώς βρίσκονται στην δέκατη τέταρτη θέση της ανατολικής περιφέρειας με 12 νίκες και 33 ήττες, ενώ οι Τίμπεργουλβς είναι στην δεκάτης θέση της δυτικής περιφέρειας με 20 νίκες και 22 ήττες.

Στην Ουάσιγκτον, οι Ουάσιγκτον Γουίζαρντς υποδέχτηκαν τους Σικάγο Μπουλς, νικώντας τους με 100-97. Παρά την απίθανη προσπάθεια του Ζακ Λαβίν ( 38 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασσίστ) δεν κατάφεραν να φύγουν με το διπλό από την πρωτεύουσα. Οι Γουίζαρντς ανέβηκαν στην δωδέκατη θέση με 18 νίκες και 24 ήττες πλησιάζοντας τους Μπουλς που βρίσκονται στην δέκατη θέση με 19 νίκες και 23 ήττες.

 

Στο Στέιτ Φαρμ Αρένα, οι Ατλάντα Χοκς ηττήθηκαν από τους Μιλγουόκι Μπακς με 105-114. Κορυφαίος για τα ελάφια αναδείχθηκε ο Τζρου Χόλιντεϊ με 27 πόντους, 4 ριμπάουντ και 5 ασσίστ. Οι Μιλγουόκι Μπακς βρίσκονται σταθερά στην τρίτη θέση της ανατολικής περιφέρειας με 27 νίκες και 14 ήττες. Αντίθετα, οι Χοκς είναι στην ένατη θέση με 19 νίκες και 22 ήττες.

Οι Ντένβερ Νάγκετς θριάμβευσαν με 126-97 επί τους Φοίνιξ Σανς. Καθοριστικός ήταν ο Νίκολα Γιόκιτς πετυχαίνοντας double – double (21 πόντους, 18 ριμπάουντ και 9 ασσίστ). Οι Νάγκετς είναι στην δεύτερη θέση με 28 νίκες και 13 ήττες ενώ οι Σανς κατατάσσονται στην έβδομη θέση με 21 νίκες και 22 ήττες.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *