Type to search

ΠΑΟΚ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Λασκαρίδου: “Είμαστε πολύ χαρούμενες για την παραμονή του ΠΑΟΚ”

Share

Η παίκτρια της γυναικείας ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ, Βασιλική Λασκαρίδου, μίλησε στο SportReview για το επίτευγμα της παραμονής της στην Α1.

Η νεαρή αθλήτρια του “Δικεφάλου του Βορρά” αναφέρθηκε στα συναισθήματα ευφορίας πού επικρατούν στις τάξεις των Θεσσαλονικιών μετά τη δεύτερη νίκη επί του Νηρέα Χαλανδρίου στα play-out με 15-6 και την εξασφάλιση της παραμονής των παικτριών του Πάνου Βέργου στην πρώτη κατηγορία.

Οι δηλώσεις της Λασκαρίδου είχαν να κάνουν με:

  • Το κλίμα στην ομάδα μετά την επίτευξη του στόχου της παραμονής:

“Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες για την παραμονή μας στην κατηγορία, και πού δεν θα χρειαστεί να δοθεί τρίτο παιχνίδι. Καταφέραμε να κερδίσουμε τόσο στην έδρα μας, όσο και εδώ, και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες.”

  • Για το γεγονός ότι και οι δύο νίκες επί του Νηρέα ήρθαν με μεγάλη διαφορά στο σκορ:

“Η αλήθεια είναι ότι έχουμε δουλέψει πάρα πολύ όλον αυτό τον καιρό, και αυτό φάνηκε και στο σκορ, δηλαδή οι νίκες μας ήταν με μεγάλη διαφορά. Αυτά τα αποτελέσματα όμως ήρθαν με μεγάλη προσπάθεια όλη τη χρονιά.”

  • Για το αν είναι ευχαριστημένη σε προσωπικό επίπεδο από τη σεζόν της, και αν πιστεύει ότι υπάρχει κάτι πού θα μπορούσε να είχε πάει ακόμα καλύτερα:

“Πιστεύω ότι ειδικά μετά τον δεύτερο γύρο πήγα πολύ καλύτερα από ότι στον πρώτο. Αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα της ομάδας αλλά και από τα προσωπικά. Οπότε είμαι πολύ ευχαριστημένη, καθώς προσπάθησα πάρα πολύ όλη τη χρονιά.”

Στην Α1 και του χρόνου ο ΠΑΟΚ.

Στην Α1 και του χρόνου ο ΠΑΟΚ.

 

Ανδρέας Αλιμπέρτης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *