Type to search

Serie A ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βερόνα-Μίλαν 1-3: Λεάο «σερβίρει», Τονάλι σκοράρει και στο βάθος…σκουντετο

Share

 

Λέαο και Τονάλι έσωσαν την παρτίδα για την Μίλαν στο Μπεντεγκόντι, η οποία αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ απέναντι στην Βερόνα, επικράτησε τελικά   με συνολικό σκορ 1-3 έπειτα από ανατροπή, με τον Πορτογάλο επιθετικό να δίνει στον Ιταλό κεντρικό των πρωτοπόρων δύο γκολ στο πιάτο και εκείνος να μην αστοχεί. Έτσι οι «ροσονέρι» διατήρησαν το +2 από την Ίντερ και πλέον βρίσκονται μια ανάσα από το 19ο πρωτάθλημα στην ιστορία τους .

Διπλό τίτλου για την Μίλαν το βράδυ της Κυριακής καθώς επικράτησε με 1-3 της Βερόνα στο Μπεντεγκόντι με ανατροπή δια χειρός Τονάλι και Λεάο και πλέον η επιστροφή στην κορυφή της Serie A είναι πιο κοντά από ποτέ…

Ψυχρολουσία για την ομάδα του Στέφανο Πιόλι στο 38’ καθώς είδαν τους γηπεδούχους να βρίσκουν πρώτοι τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Φαραόνι έπειτα από ασσίστ του Λάζοβιτς. Λίγο πριν το ημίχρονο ωστόσο οι «ροσονέρι» βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσουν με τον Τονάλι, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Ραφαέλ Λεάο, έστειλε την μπάλα στο κέντρο της εστίας χαμηλά και ισοφάρισε για την ομάδα του σε 1-1, όπου ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με άγριες διαθέσεις στο δεύτερο ημίχρονο και μόλις στο 50’, ο Λεάο βρίσκει και πάλι στην περιοχή τον Τονάλι και εκείνος βρίσκει δίχτυα για δεύτερη φορά στον αγώνα βάζοντας παράλληλα μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Στην συνέχεια η ομάδα του Τούντορ ανέβασε στροφές με σκοπό να πέτυχει το γκολ της ισοφάρισης, έχοντας παράλληλα και 2 καλές στιγμές με Καπράρι και Λαζάνια και όμως χωρίς αποτέλεσμα. Και το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 86’ με τον Αλεσάντρο Φλορέντσι να στέλνει την μπάλα δοκάρι και μέσα και να επισφραγίζει άλλο ένα πολύ μεγάλο διπλό για την ομάδα του.

Έτσι η Μίλαν, παρέμεινε αήττητη για δέκατο τέταρτο συνεχόμενο αγώνα στο πρωτάθλημα, διατήρησε το προβάδισμα των 2 βαθμών από την συμπολίτισσα Ίντερ στην κορυφή της βαθμολογίας και με 2 αγωνιστικές πριν το φινάλε όλα δείχνουν πως αυτό το σκουντέτο για τους ροσονέρι δεν χάνεται….

ΦΩΤΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *