Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πεπ Γκουαρντιόλα: “Δυστυχώς δεν είδα σήμερα τον Φορτούνη”

Share

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό ανέφερε πως ήθελε να δει τον Φορτούνη στο Etihad και υποστήριξε πως η Σίτι θα πάει στην Ελλάδα για να νικήσει και να εξασφαλίσει πρόκριση.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μετά την νίκη της ομάδας του Μάντσεστερ Σίτι με 3-0 επί του Ολυμπιακού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά όσα είπε ο Τεχνικός της Σίτι:

Δυστυχώς δεν είδα τον Φορτούνη σήμερα που είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής”. Υπενθυμίζεται ότι ο διεθνής μεσοεπιθετικός έμεινε εκτός αποστολής για το Μάντσεστερ.

Νομίζω είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο τι είναι πραγματικά ο Ολυμπιακός. Στο πρώτο μέρος δεν μπορούσαμε να το δούμε, γιατί ήμασταν εκπληκτικοί, απίθανοι. Σε τέτοιες περιστάσεις όμως πρέπει να είσαι πιο αποτελεσματικός.

Πρέπει να τελειώνεις τις φάσεις και να βάζεις περισσότερα γκολ. Εμείς δεν το κάναμε κι αυτό ήταν το πρόβλημά μας στο πρώτο ημίχρονο.

Όταν προηγείσαι μόνο με 1-0 όλα μπορούν να συμβούν, ήταν και μια προειδοποίηση για το τι μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός στο ματς στην Ελλάδα.

Είμαστε σε τέλεια κατάσταση, σε 3 ματς έχουμε πάρει 9 βαθμούς και θέλουμε ακόμη μία νίκη για να πανηγυρίσουμε μαθηματικά την πρόκριση.

Αυτή τη νίκη θα την αναζητήσουμε στην Αθήνα. Δεν λέω πως φοβηθήκαμε, αλλά ήμασταν τυχεροί που κάναμε τη δουλειά μας γιατί απείλησαν με τον Βαλμπουενά και τους μέσους τους. Είχαν πολυπρόσωπο κέντρο και πολύ καλή ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν εξαιρετικοί.

Ο Ραφίνια είναι εξαιρετικός παίκτης, τον γνωρίζω πολύ καλά. Περάσαμε μαζί τρία χρόνια και έχω υπέροχες αναμνήσεις.Είναι από τους καλύτερους ανθρώπους που γνωρίζω. Λατρεύω το γεγονός ότι σε ηλικία 35 ετών μπορεί να παίζει σε τόσο υψηλό επίπεδο. Το να τον ελέγξεις δεν είναι καθόλου εύκολο και τα πήγε περίφημα σήμερα.

Φυσικά ο Ολυμπιακός είναι μια κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα, παίζουν για τη νίκη και το κάνουν καλά. Οι κεντρικοί αμυντικοί είναι εξαιρετικοί. Τον Χολέμπας τον γνωρίζω από όταν αγωνιζόταν στη Γουότφορντ. Ο Ελ Αραμπί είναι ένας εκπληκτικός στράικερ, ο Βαλμπουενά είναι πολύ καλός ανάμεσα στις γραμμές. Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα με πολύ γρήγορους παίκτες στην επίθεση.”

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *