Type to search

Real Madrid Κεντρική Κίλιαν Εμπαπέ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εμπαπέ και Ρεάλ Μαδρίτη από κοινού συνεργασία το 2022-2023

Share

Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν και της εθνικής του ομάδας της Γαλλίας έστειλε την ομάδα του ένα βήμα πιο κοντά νικώντας τον Κουρτουά από κοντά για το 1-0 στο 94′. Υπάρχουν φήμες ότι θα ντυθεί στα λευκά την επόμενη αγωνιστική περίοδο και επόμενος προορισμός…..Ισπανια.

 

Ό 23χρονος έχει καταφέρει παρα πολλά πράγματα στο νεαρό της ηλικίας του.

Από πρωτάθλημα Γαλλίας μέχρι και παγκόσμιο κύπελλο (με δικό του γκολ). Μια καριέρα που θα ζήλευαν πολλά άτομα.

Το Παρίσι τον κράτησε πάρα το σκληρό μαρκάρισμα που δέχτηκε από πολλές ομάδες. Μια από αυτές ήταν η Ρεάλ Μαδρίτη που έδειξε ενδιαφέρον για τον παίκτη και μάλιστα κάνοντας κρούση στο σύλλογο του με ένα ποσό της τάξης των 200 εκατομμυρίων δολαρίων. Φυσικά η Παρί δε προχώρησε σε συμφωνία.

Μια συμφωνία που έμεινε στο πάγο

Ό τιμονιέρης των Παριζιάνων σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα είπε πρώτα η χαρά και ευτυχία για αυτό το θετικό αποτέλεσμα, μετά ο πόνος για την σπασμένη μύτη εν’ωρα έντονων πανηγυρισμών.

Ό Αντσελότι των Μαδριλένων δήλωσε ότι στο τέλος φαίνεται η ΠΟΙΟΤΗΤΑ και απέδειξε την αξία του. Με μια λέξη <<ΑΣΤΑΜΆΤΗΤΟΣ>>

Έδωσε τα ένσημα στον επιθετικό και τον συνεχάρη (παρότι η ομάδα του έχασε), τον χαρακτήρισε ως ένα από τους καλύτερους παίκτες που υπάρχουν.

Ό Ποκετίνο δε είχε λόγια να περιγράψει. Αυτό που έκανε, το κάνουν μόνο οι Ρόναλντο και Μέσσι.

Ό πρόεδρος των πρωταθλητών Γαλλίας επιμένει ότι έχει διαλυθεί το φλερτ ανάμεσα στο παίκτη και στη Ρεάλ Μαδρίτη. Το πώς δε δέχτηκε το απίστευτο πόσο που διάθεσαν από τα ταμεία των Μαδριλένων, απάντησε με λακωνικό τρόπο ότι θα πρέπει να τον απολαύσουμε ακόμα και αν δε γίνει τίποτα.

Φλερτ, έρωτας, πάθος και ηδονή

Οι 2 μεγαλύτερες εφημερίδες της Ισπανίας (Marca και η ΑS) το είχαν μπροστά στο εξώφυλλο.

Ό Κίλιαν Εμπαπέ ειπε ότι μόνο με το τώρα ζει. Να τελειώσει την δουλειά που έχει και μετά θα μιλήσει με άλλους συλλόγους.Θέλει να κατακτήσει τα πάντα με τη ομάδα του.Θελει να παίξει ποδόσφαιρο με το τρόπο που ξέρει αυτός και με το σκοράρισμα που το έχει στο αίμα του.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *