Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

L’ Equipe: Ξένο σώμα ο Εμπαπέ στην Παρί

Share

Όπως μας ενημερώνει η γαλλική εφημερίδα L’ Equipe ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει αποξενωθεί από την υπόλοιπη ομάδα της Παρί σεν Ζερμέν και κυρίως από τους Μέσι, Νειμάρ και Ντι Μαρία.

Η έλευση του Αργεντίνου σταρ έχει φέρει πιο κοντά τον Νειμάρ στον Μέσι με τον Εμπαπέ να μένει μόνος του στα αποδυτήρια των Παριζιάνων. Το ισπανόφωνο στοιχείο επικρατεί στα αποδυτήρια με τους Μέσι, Νεϊμάρ και Ντι Μαρία να συζητούν παρέα και τον 22χρονο Γάλλο παρότι γνωρίζει κάποια ισπανικά έχει αποξενωθεί από την υπόλοιπη ομάδα και αποφεύγει ακόμη και τις συναναστροφές με τους συμπαίκτες του μετά από προπονήσεις ή αγώνες.

Εκείνο που τον ενοχλεί περισσότερο είναι η απουσία χημείας του με τον Νειμάρ που είχε αρχίσει με τον καλύτερο τρόπο το 2017. Οι δυο τους είχαν καλή επικοινωνία στο γήπεδο μέχρι και πέρσι, αλλά φέτος δεν έχουν συνεργαστεί ούτε σε ένα γκολ της ομάδας τους. Μάλιστα όπως αναφέρει η L’ Equipe ο Εμπαπέ είναι περισσότερο δυσαρεστημένος με τον Βραζιλιάνο, καθώς θεωρεί πως χωρίς χημεία επηρεάζονται οι αριθμοί του.

Να θυμίσουμε πως ο Εμπαπέ βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, δεν δέχεται να ανανεώσει μέχρι στιγμής, και παρότι έχει αρνηθεί προτάσεις από το εξωτερικό, η Ρεάλ καραδοκεί να τον αποκτήσει.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *