Type to search

NBA Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ

Ίρβινγκ: Άρνειται να κάνει το εμβόλιο και ας παίζει λιγότερους αγώνες

Share

Ο Κάιρι Ίρβινγκ δήλωσε πως δεν επιθυμεί να εμβολιαστεί και θα δεχτεί οποιαδήποτε συμβιβασμό από το NBA για παίκτες που δεν έχουν εμβολιαστεί να παίζουν λιγότερα παιχνίδια.

Το ΝΒΑ δεν επιβάλλει στους παίκτες να κάνουν εμβόλιο, αλλά η Νέα Υόρκη έχει μια εντολή που θα απαγορεύει στους αθλητές να ασκούνται ή να παίζουν σε αγώνες εντός των ορίων της πόλης.

Για τις απόψεις του “Uncle Drew” μίλησε η θεία του, Tyki Irving, στο Rolling Stone:

“Υπάρχουν τόσοι άλλοι παίκτες εκτός από τον Κάιρι που επιλέγουν να εξαιρεθούν, θα ήθελα να πιστεύω ότι θα το έκαναν με οποιονδήποτε τρόπο. Το NBA εξακολουθεί να σας δίνει μια πλήρη σεζόν να είστε εν δράσει και να βρίσκεστε στο γήπεδο, αλλά με τους περιορισμούς που, φυσικά, σας καταπιέζουν. Μπορεί να υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε το ΝΒΑ και οι παίκτες να καταλήξουν σε κάποια συμφωνία”.

Περίπου 50 με 60 παίκτες του ΝΒΑ δεν έχουν λάβει ακόμη την πρώτη δόση εμβολίου για τον κορονοϊό, ανέφερε το Rolling Stone.

Ο άσσος των Μπρούκλιν Νετς ασκεί πίεση στον αντιπρόεδρο της ένωσης παικτών και σε όποιον φορεά χρειάζεται ώστε να μην τεθεί υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους αθλητές του NBA.

Η κανονική περίοδος του ΝΒΑ 2021-22 ξεκινά στις 19 Οκτωβρίου, όταν οι Νετς έχουν προγραμματιστεί να παίξουν εκτός έδρας με τους Μιλγουόκι Μπακς. Το σπίτι τους ανοίγει στις 24 Οκτωβρίου εναντίον των Σάρλοτ Χόρνετς. Το τι μέλει γενέσθαι θα έχει ενδιαφέρον..

Επιμέλεια: Νώντας Τσαρτσάλης

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *