Type to search

ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Νίκη στην κόψη του ξυραφιού για τον Πανιώνιο

Share

Ο Πανιώνιος υποδέχθηκε τον Αιγέα Χίου στο κλειστό Ανδρέας Βαρίκας στο πλαίσιο της 7η αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α2 μπάσκετ γυναικών .

Οι κυανέρυθροι που προέρχονταν από την ήττα με 60-38 απέναντι στον φοίνικα Πειραιά  κατάφεραν και κέρδισαν τον Αιγέα με 55-51 .  Αυτήν την στιγμή πανιώνιος και Χίος έχουν 9 βαθμούς καθώς έχουν και το ίδιο ρεκόρ με 2 νίκες και 5 ήττες

.     

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά με τις δυο ομάδες να είναι αρκετά άστοχες ειδικά έξω από 6,75 . Όμως στην αρχή της τρίτης περιοδου οι δυο ομάδες όντας ισόπαλες με 31-31 ξαφνιάστηκαν με την διακοπή του ματς λόγω της κακοκαιρίας που έσβησε τα φώτα στο κλειστό της νέας Σμύρνης. Το καλό της υπόθεσης ήταν πως μετά από 10 λεπτά που ξεκίνησε το παιχνίδι οι δυο ομάδες μπήκαν καλύτερα με τα ποσοστά τους να βελτιώνονται .

Το δυνατό σημείο για τον κόουτς  Κωνσταντίνο Γιασεμή  του Αιγέα ήταν το ποστάρισμα της Σβορώνου η όποια δεν είχε αντίπαλο στην ρακέτα και  για αυτό και τέλειωσε το ματς με 14 πόντους . Ακόμη σημαντική βοήθεια έδωσε η Ελένη Κοτσία που πέτυχε 15 πόντους μόνο με τρίποντα και τα περισσότερα από αυτά στο δεύτερο ημίχρονο .  Για την ομάδα του Σωκράτη Παπαζαφειρόπουλου ξεχώρισε η Αθηνά-Κυριακή Κριτσιδήμα με 11 πόντους καθώς βοήθησε την ομάδα της με τα μεγάλα σουτ που έβαλε στην τελευταία περίοδο που διαμόρφωσαν και το τελικό σκορ .

1η περίοδος : 13-12

2η περίοδος : 26-28

3η περίοδος :41-38

4η περίοδος :55-51

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι κύριοι Λάμπος και Λιαρομμάτης

 

Οδυσσέας Βιτσεντζάτος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *