Type to search

F1 Κεντρική ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ

Χόρνερ: “Απολαμβάνω την απογοήτευση του Βολφ”

Share

Ο αρχηγός της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ, παραδέχτηκε ότι απολαμβάνει τη κόντρα με τον Τότο Βολφ, ειδικά βλέποντας τον ομόλογό του στην Μερσέντες να απογοητεύεται όλο και περισσότερο κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Με τον πόλεμο μεταξύ των δύο αντιπάλων αφεντικών να είναι τόσο έντονος φέτος όσο και μεταξύ των οδηγών τους, των Μαξ Φερστάπεν και Λιούις Χάμιλτον, που 7 “στροφές” πριν το τέλος του πρωταθλήματος, τους χωρίζουν μόλις 2 βαθμοί στην μάχη για τον φετινό πρωταθλητή, η ένταση λογικό είναι να έχει κλιμακωθεί.

Ιδιαίτερα στο απόγειο κόντρας μετά το Γκραν Πρι στο Αζερμπαιτζάν, όταν ο Βολφ αποκάλεσε τον Χόρνερ «ανεμόσακο», στον οποίο ο επικεφαλής της Red Bull απάντησε πως ο Βολφ λατρεύει να μιλά στα ΜΜΕ και να τραβάει την προσοχή.

Μιλώντας στο Channel 4 το Σαββατοκύριακο του Γκραν Πρι της Ρωσίας, ο Χόρνερ είπε ότι η διαφορετική συμπεριφορά του Βολφ φέτος, σε σύγκριση με την άψογη προσωπικότητα των άλλων ετών, οφείλεται στην έντονη πίεση που ασκεί η Red Bull. Αναλυτικά: 

Για τον Βολφ: “Φυσικά, είναι η πρώτη φορά που η Mercedes και η πρώτη φορά που ο Τότο Βολφ βρέθηκε σε κατάσταση όπου αμφισβητούνται. Ήταν σε μια κατάσταση όπου ήρθε στην ομάδα όταν οι οδηγοί είχαν ήδη υπογράψει, ο κινητήρας ήταν ήδη στη σωστή κατάσταση. Έκανε εξαιρετική δουλειά για να διατηρήσει την ομάδα να κερδίζει, αλλά δεν είχε πραγματικά ανταγωνισμό. Αυτή είναι η πρώτη φορά που υπάρχει είναι αληθινός ανταγωνισμός. Υπάρχει σεβασμός μεταξύ των ομάδων, αλλά λειτουργούμε με διαφορετικούς τρόπους “

“Εγώ για παράδειγμα θέλω να είμαι στην πρώτη γραμμή, καθισμένος στο pit wall με τους μηχανικούς, ενώ ο Toto βρίσκεται στο γκαράζ. Είναι διαφορετικές λειτουργίες, διαφορετικοί ρόλοι, διαφορετικές προοπτικές, αλλά ο ανταγωνισμός είναι έντονος. Αυτό είναι το βασικό σε αυτό το πρωτάθλημα. Αγαπάμε τον ανταγωνισμό και όσο περισσότερο απογοητεύεται ο Τότο, τόσο πιο διασκεδαστικός γίνεται.”

Για το πρωτάθλημα: “Οι επόμενες 12 εβδομάδες θα καθορίσουν αν θα πάρουμε πρωτάθλημα ή όχι. Έχουμε επτά τελικούς βασικά, για να διασφαλίσουμε ότι θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Η Μερσέντες είναι νικηφόρα, αλλά μόνο αν είμαστε στα καλύτερά μας μπορούμε να πετύχουμε. Έχουμε ήδη αποδείξει ότι μπορούμε να το κάνουμε, έχουμε αποδείξει στον εαυτό μας ότι το καταφέρνουμε, καθώς φτάσαμε σε αυτή τη θέση”,

Επιμέλεια: Νώντας Τσαρτσάλης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *