Type to search

Κεντρική Μουντιάλ 2022 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χάνει τα προκριματικά του Μουντιάλ ο Μπέιλ

Share

Ο Γκάρεθ Μπέιλ θα είναι ο άτυχος των προκριματικών για το Μουντιάλ του Κατάρ καθώς θα χάσει τα επόμενα δύο παιχνίδια εντός του Οκτωβρίου λόγω τραυματισμού στο στέρνο.

Ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε εκτός της Εθνικής Ουαλίας και των 28 επιλεγέντων παικτών του ομοσπονδιακού προπονητή Ρομπ Πέιτζ για τους προσεχείς προκριματικούς αγώνες των προκριματικών, με την Τσεχία (8/10) και την Εσθονία (11/10). Ο 32χρονος επιθετικός έχασε ήδη πέντε παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης εξαιτίας του προβλήματος του μηριαίου οστού και επρόκειτο να έκανε την 100η συμμετοχή του για τη χώρα του κόντρα στην Τσεχία την Παρασκευή (8/10).

Μιλώντας για τον τραυματισμό, ο προπονητής της Ουαλίας, Ρομπ Πέιτζ ανέφερε:

Για τον τραυματισμό: «Αν βαθμολογήσουμε τραυματισμούς στον ώμο από το 1 έως το 4 και ο δικός του είναι πιο κοντά στο 4, οπότε είναι ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα στο στέρνο. Με οποιονδήποτε τραυματισμό, μπορείτε να προγραμματίσετε όσο θέλετε, αλλά δεν μπορείτε ποτέ να το εγγυηθείτε. Είμαστε σίγουροι ότι θα τον έχουμε για τον Νοέμβριο, αλλά είναι ένα πολύ σημαντικό πλήγμα για εμάς.”

Για το πως θα παίξει χωρίς τον Μπέιλ: “Ήταν βασικός για την Ουαλία όλα αυτά τα χρόνια και είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Όταν έχεις τέτοιους παίκτες στην ομάδα σου, τους θέλεις να συμμετέχουν σε κάθε μάχη. Είναι ένα χτύπημα – είναι ένα πλήγμα για μένα και για τους υποστηρικτές, φυσικά είναι, αλλά δίνει την ευκαιρία σε άλλους ανθρώπους τώρα να βγουν στο προσκήνιο και να μας δείξουν τι μπορούν να κάνουν. Ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι ένας πολύ ξεχωριστός παίκτης και φυσικά θα του λείψει. Αλλά δεν μπορούμε να κλάψουμε γι ‘αυτό. Πρέπει να το συνεχίσουμε με θετικό πνεύμα και να επικεντρωθούμε πλήρως σε δύο δύσκολα παιχνίδια που έρχονται “

Επιμέλεια: Νώντας Τσαρτσάλης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *