Type to search

Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Συνέντευξη αποχαιρετισμού με φόντο το μέλλον από τον Βασίλη Σπανούλη στο ΣΕΦ

Share

Ημερομηνία ορόσημο η σημερινή (27/09) για τον μπασκετικό Ολυμπιακό, καθώς ο μεγάλος αρχηγός των Ερυθρολεύκων, Βασίλης Σπανούλης, θα παραχωρήσει από κοινού με τους προέδρους της ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου, μετά την απόφαση του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση τον περασμένο Ιούλιο.

Με τεράστιο ενδιαφέρον και προσμονή για καλά νέα, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα έχουν τη δυνατότητα να θυμηθούν ξανά τις μεγάλες στιγμές που έζησαν στα χρόνια του «Kill-Bill», καθώς και να αντλήσουν χρήσιμες πληροφορίες για τη πιθανή μελλοντική συνεργασία των Ερυθρολεύκων με τον αιώνιο αρχηγό τους, από διαφορετικό πόστο.

Η συνέντευξη Τύπου θα ξεκινήσει στις 18:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του Ολυμπιακού στο YouTube, ενώ ίσως γίνει και γνωστή η ημερομηνία στην οποία θα τιμηθεί όπως του αξίζει ο «V-Span» από τον κόσμο του Ολυμπιακού, μέσω μίας εκδήλωσης ή και φιλικής αναμέτρησης.

Πάντως, οι φίλοι του Ολυμπιακού φρόντισαν να του δείξουν έμπρακτα για μία ακόμη φορά την αμέριστη αγάπη τους, με την πρόσφατη επίσκεψή τους έξω από το σπίτι του Σπανούλη, όπου στήθηκε το πρώτο ερυθρόλευκο γλέντι.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Συλλέκτης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *