Type to search

Κεντρική ΛΙΓΚ 1 ΛΙΓΚ 1 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ποκετίνο: “Ο Μέσι δεν θα παίξει με την Μετς… έπιανε το γονατό του”

Share

Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο στην συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα Μετς – Παρί σεν Ζερμέν (22/10, 22:00) μίλησε για την κατάσταση της ομάδας του, για τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος θα μείνει εκτός για 2-3 μέρες λόγω ενός πόνου στον γόνατο και για το πως θα εντάξει τον Κιλιάν Εμπαπέ στην επιθετική του γραμμή. 

Για το αν θα υπάρξει βελτίωση: “Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με όλη την ομάδα. Η ομάδα βελτιώνεται, αυτό θέλαμε. Με τον καιρό, θα προχωρήσει ακόμα περισσότερο. Είμαστε στο σωστό δρόμο. Η απόδοση κόντρα στη Λυών ήταν πολύ καλή. Μιλήσαμε για το σημερινό παιχνίδι, δείξαμε στους παίκτες τα καλά πράγματα που έκαναν απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να τους δείξουμε τον τρόπο με τον οποίο βελτιωθήκαμε σε σχέση με τους τελευταίους αγώνες.”

Για τις αντιξοοτητες που αντιμετωπίζει: Γνωρίζουμε ότι είμαστε η ομάδα που πρέπει να κερδίζουμε συνέχεια στη Γαλλία. Οι αντίπαλοι είναι χαλαροί απέναντί ​​μας γιατί λένε στον εαυτό τους ότι δεν έχουν τίποτα να χάσουν. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και τους δίνει πολύ κίνητρο. Όλοι θέλουν να δείξουν ότι μπορούν να βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με τους παίκτες μας. Είναι σημαντικό αυτό. Είμαστε η Παρί Σεν Ζερμέν, πρέπει να βρούμε το κίνητρο. Είναι στο χέρι μας η αποφασιστικότητά μας και πρέπει να το κάνουμε αυτό. Αυτή είναι η πρόκληση μας. Όταν τα καταφέρνουμε, θα είμαστε κοντά στη νίκη”.

Για τον Λιονέλ Μέσι: “Για να εξηγήσουμε τι συνέβη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, παρακολουθούσαμε τους παίκτες και είδαμε ότι ο Λίο ανησυχούσε για το γόνατό του. Μετά από ένα σουτ, είδαμε να αγγίζει το γόνατό του. Όταν το είδαμε, πήραμε μια απόφαση να τον βγάλουμε. Είμαστε ευχαριστημένοι από τη συνέπεια του και την απόδοσή του. Δεν σκόραρε, αλλά ήταν πολύ καλός. Η προτεραιότητα είναι πάντα η ευημερία των παικτών και πιστεύαμε ότι η καλύτερη απόφαση γι ‘αυτόν ήταν να τον απογειώσει. Φυσικά, κάθε μεγάλος πρωταθλητής θέλει να είναι συνέχεια στο γήπεδο”.

Για τον Εμπαπε: “Πρέπει να χτίσουμε κατανόηση με την πάροδο του χρόνου, όχι μόνο στον αγώνα αλλά και στις προπονήσεις. Παίξαμε 4-2-3-1 εναντίον της Λυών, κάτι διαφορετικό από αυτό που είχαμε κάνει πριν, γι ‘αυτό είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας Πρέπει να δημιουργήσουμε συνδέσμους, συνενοχή, αλλά είμαι ευχαριστημένος με αυτό που είδαμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είχαμε την κατοχή και μετακινήσαμε καλά τις γραμμές, πράγμα που μας επέτρεψε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Ο Μέσι, ο Νεϊμάρ και ο Ντι Μαρία γνωρίζουν ο ένας τον άλλον καλά, ήδη πρέπει να ενσωματώσουμε τον Kylian και αυτό θα πάρει λίγο χρόνο.”

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *