Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Επιμένει για Βάτσλικ ο Ολυμπιακός

Share

Για την απόκτηση του Τσέχου τερματοφύλακα Τόμας Βάτσλικ κινείται ο Ολυμπιακός, με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες τις επόμενες ημέρες.

Το θέμα του τερματοφύλακα αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες στον Ολυμπιακό. Ο Τόμας Βατσλικ βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας των “ερυθρόλευκων”, ενώ ο Ζοσέ Σα πρόκειται, όπως όλα δείχνουν, να αποχωρήσει από την ομάδα. Η μεταγραφή του Πορτογάλου Ρούι Πατρίτσιο στη Ρόμα, είναι πιο κοντά από ποτέ μετά την χθεσινή (27/6) ήττα της Πορτογαλίας από το Βέλγιο (1-0) για τους “16” του EURO. Με αυτόν τον τρόπο ανοίγει ο δρόμος για την επικείμενη μετακίνηση του Σα στη Γούλβς, και η θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού να ελευθερώνεται.

Η περίπτωση του Τσέχου τερματοφύλακα πιθανώς να καθυστερήσει λόγω της χθεσινής επικράτησης (27/6) της Τσεχίας απέναντι στην Ολλανδία (2-0) για το EURO, με την Τσεχία  να παίρνει τελικά το εισιτήριο για τους “8” καλύτερους της διοργάνωσης.

Ο Βάτσλικ παρουσιάζεται θετικός στην πρόταση του Ολυμπιακού καθώς κίνητρο αποτελεί σαφώς η συμμετοχή στο Champions League της νέας χρονιάς και η στελέχωσή του στη βασική εντεκάδα.

Στο υπόλοιπο μεταγραφικό πλάνο, ο Μπιζότ ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του με την Ολλανδία και αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις, ενώ στο θέμα του Αρεολά, ο Ραϊόλα “βλέπει” θετικά την μετακίνηση του στο λιμάνι.

Επιμέλεια: Σοφία Τζιούβελη

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *