Type to search

NBA ΜΠΑΣΚΕΤ

NBA Playoffs: Ασύλληπτος Τρέι Γιανγκ, έσπασε ένα σωρό ρεκόρ και οδηγεί λαμπρά τους Χοκς! (pics)

Share

Ο Τρέι Γιανγκ ήταν συγκλονιστικός στο Game 1 των Τελικών της Ανατολικής Περιφέρειας μεταξύ της Ατλάντα και του Μιλγουόκι δίνοντας τη νίκη την ομάδα του με μια εμφάνιση που συνοδεύτηκε από πολλά σπουδαία προσωπικά ρεκόρ.

Με τους 48 πόντους (17/34 σουτ), τα 7 ριμπάουντ και τις 11 ασίστ, ο Τρέι Γιανγκ έβαλε την υπογραφή του στο σπουδαίο “διπλό” των Χοκς επί των Μπακς με 116-113 για το πρώτο παιχνίδι της μεταξύ τους σειράς στα πλαίσια των Τελικών της Ανατολικής Περιφέρειας με τον 22χρονο πόιντ γκαρντ να σημειώνει μερικά αξιοσημείωτα ρεκόρ μπαίνοντας στο βιβλίο ιστορία της Ατλάντα αλλά και ολόκληρου του ΝΒΑ. Αναλυτικά τα όσα πέτυχε:

  • Με τους 48 πόντους και τις 11 ασίστ, ήταν υπεύθυνος για τους 72 από τους συνολικά 116 πόντους της ομάδας του, συνιστώντας την καλύτερη επίθεση στα χρονικά για παιχνίδι Τελικών ή Τελικών Περιφέρειας.
  • Έγινε ο παίκτης με τη μεγαλύτερη επιθετική επίδοση στο πρώτο του ματς σε Τελικούς Περιφέρειας. Όπως είπαμε, πέτυχε 48 πόντους στο χθεσινό ντεμπούτο του. Αξίζει να σημειωθεί πως η τρίτη καλύτερη επίδοση (τη μοιράζεται με τον Κέβιν Ντουράντ) ανήκει στον Ντέβιν Μπούκερ μετά τους 40 πόντους που πέτυχε στο Game 1 των Φοίνιξ Σανς με τους Λος Άντζελες Κλίπερς προ ημερών.
  • Ο Γιανγκ έγινε ο πρώτος στην ιστορία των Τελικών Περιφέρειας με τουλάχιστον 45 πόντους και 10 ασίστ σε ένα ματς.
  • Σημείωσε την καλύτερη επιθετική επίδοση στην ιστορία των Χοκς στα Playoffs μετά τους Ντομινίκ Ουίλκινς (50) και Μπομπ Πετίτ (50).
  • Μαζί με τον Λούκα Ντόντσιτς, είναι πλέον οι μοναδικοί παίκτες 22 ετών ή νεότεροι με 45+ πόντους και 10+ ασίστ σε παιχνίδι των Playoffs.
  • Σημείωσε την τρίτη καλύτερη συγκομιδή πόντων (48) στην ιστορία των Τελικών Περιφέρειας μετά τους Μάικλ Τζόρνταν (54), Ντιρκ Νοβίτσκι (51) και Λεμπρόν Τζέιμς (49). Την επίδοση μοιράζεται με τους Λεμπρόν και Νοβίτσκι που έχουν την τιμητική τους στη σχετική λίστα. Επιπλέον, ο Γιανγκ μαζί με τον Λεμπρόν είναι οι μοναδικοί που έχουν μπει σε αυτή τη λίστα από 22 τους χρόνια.

Απίστευτα πράγματα από τον ηγέτη των Ατλάντα Χοκς.

 

Επιμέλεια: Αλέκος Χρυσικόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *