Type to search

EURO 2020 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μοράτα : “Στην Ισπανία η κριτική είναι δωρεάν”

Share

Ο Αλβάρο Μοράτα εμφανίστηκε ενοχλημένος, από την κριτική που δέχθηκε από τα ισπανικά μέσα μετά την χθεσινή ισοπαλία της Ισπανίας με την Πολωνία για την δεύτερη αγωνιστική του 5ου ομίλου και έδωσε την δική του απάντηση σε αυτά που ακούστηκαν.

Η “Φούρια Ρόχα” δεν ικανοποίησε με την απόδοσή της, ούτε στην δεύτερη αγωνιστική του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και έφυγε δίχως τους τρείς βαθμούς της νίκης από το χορτάρι του “Στάδιο ντε λα Κατούρχα” της Σεβίλλης.

Η αρμάδα του Λουίς Ενρίκε έχει πλέον 2 βαθμούς στον όμιλο και βρίσκεται στην τρίτη θέση πίσω από Σουηδία και Σλοβακία.

Μετά την λήξη του αγώνα ασκήθηκε έντονη κριτική στους παίκτες και στην εκπομπή «Chiringuito TV» ειπώθηκε για τον 28χρονο επιθετικό της Γιουβέντους : «ο Μοράτα δεν πρέπει πλέον να παίζει με η εθνική ομάδα», παρά το τέρμα που πέτυχε και την συμμετοχή του στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του.

Εκείνος δεν θέλησε να αφήσει αναπάντητη αυτή την τοποθέτηση και με τη σειρά του δήλωσε : «Στην Ισπανία λένε αυτό που θέλουν, η κριτική είναι δωρεάν». Ενώ στην συνέχεια τόνισε : «Αν ακούσουμε ό,τι λένε για την εθνική μας ομάδα δεν είναι καλό, πάντα μας περιμένουν να μας επικρίνουν. Η Ισπανία έχει κερδίσει τα πάντα και δεν είναι καλή για εμάς αυτή η αντιπαράθεση. Δεν είναι εύκολο», πρόσθεσε.

Παναγιώτης Μπινιάρης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *