Type to search

EURO 2020 Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Euro 2020: Στο κυνήγι των Ρονάλντο και Πάτρικ Σικ για το Χρυσό Παπούτσι ο Κέιν

Share

Ο Χάρι Κέιν λύτρωσε στον χθεσινό ημιτελικό τους Άγγλους με το γκολ που σημείωσε στην παράταση(2-1 τη Δανία), φτάνοντας τα τέσσερα γκολ στην φετινή διοργάνωση και έχει πλέον την ευκαιρία να φτάσει ή να ξεπεράσει τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Πάτρικ Σικ που έχουν πέντε.

Ραντεβού με την ιστορία θα έχει το βράδυ της Κυριακής(11/7, 22:00) η Αγγλία, η οποία θα αντιμετωπίσει την Ιταλία στο Γουέμπλεϊ, στον τελικό του Euro, με στόχο την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης για πρώτη φορά. Ωστόσο, ευκαιρία να γράψει ιστορία θα έχει και ο επιθετικός των “τριών λιονταριών” Χάρι Κέιν, ο οποίος με το γκολ που πέτυχε χθες έφτασε τα τέσσερα και βάζει πλέον υποψηφιότητα για το Χρυσό Παπούτσι της διοργάνωσης. Ο Άγγλος σέντερ φορ μετρά ένα γκολ λιγότερο από τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Πάτρικ Σικ που έχουν από πέντε.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο σούπερ σταρ της Τότεναμ χρειάζεται μόλις ένα γκολ κόντρα απέναντι στη «σκουάντρα ατζούρα» για να μοιραστεί το βραβείο με τον Πορτογάλο και τον Σλοβάκο, ενώ αν πετύχει από δύο τέρματα και πάνω, αυτό θα καταλήξει στα χέρια του.

Επιμέλεια: Ιπποκράτης Φινδάνης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *