Type to search

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ

Ευρωλίγκα: Στο Βερολίνο το Final 4 του 2022!

Share

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε ότι το Final 4 της επόμενης χρονιάς θα διεξαχθεί στο Βερολίνο και συγκεκριμένα στη Mercedes-Benz Arena.

Για δεύτερη σερί χρονιά το Final 4 της Eυρωλίγκας θα πραγματοποιηθεί σε γερμανικό έδαφος, καθώς επισημοποιήθηκε ότι η τελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα λάβει χώρα στο Βερολίνο και στη Mercedes-Benz Arena το διάστημα 27-29 Μαϊου. Αυτή θα είναι μάλιστα η τρίτη φορά που διοργανώνεται ο θεσμός στην συγκεκριμένη πόλη, με τις προηγούμενες φορές να χρονολογούνται το 2009, χρονιά που ο Παναθηναϊκός ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης αλλά και το 2016, όταν η ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη κατέκτησε το τρόπαιο.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Mercedes-Benz Arena αποτελεί την έδρα της Άλμπα και έχει χωρητικότητα 14.500 θεατών. Σε δηλώσεις του ο Τζόρντι Μπερτομέου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την παραπάνω εξέλιξη.

«Είναι χαρά μας να ανακοινώσουμε ότι για δεύτερη σερί χρονιά το Final 4 θα διεξαχθεί στην Γερμανία και θα επιστρέψει σε μια από τις πιο εμβληματικές πόλεις, το Βερολίνο».

Επιμέλεια: Ιπποκράτης Φινδάνης

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *