Type to search

EURO 2020 ΛΑ ΛΙΓΚΑ

Γκάρεθ Μπέιλ: Έτοιμος να προπονηθεί με τον Κάρλο Αντζελότι

Share

Στα πλαίσια της συνέντευξης τύπου για τον επικείμενο αγώνα με την Ιταλία (20-06 στις 19.00) στον πρώτο όμιλο του Εuro 2020 o Γκάρεθ Μπέιλ δήλωσε έτοιμος για την επιστροφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ουαλός εξτρέμ αγωνίζεται ως δανεικός με την φανέλα της Τότεναμ και από τις 20 Σεπτεμβρίου του 2020 και στις 30 Ιουνίου λήγει το συμβόλαιο του δανεισμού του.

Να σημειωθεί πως στις 16 Ιουνίου σημείωσε και τις 2 ασσίστ απέναντι στην Τουρκία (0-2) ενώ έχασε και ένα πέναλτι στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μπακού.

Αναφορικά με την λήξη του συμβολαίου ρωτήθηκε από δημοσιογράφο εάν είναι έτοιμος να προπονηθεί με τον Κάρλο Αντζελότι με τον ίδιο να απαντά γελώντας ναι δεν θα μπορούσα να κάνω διαφορετικά.

Συγκεκριμένα δήλωσε «Εάν είμαι έτοιμος να προπονηθώ κάτω από τις οδηγίες του Αντζελότι; Ναι δεν έχω άλλη επιλογή. Θα είναι ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης και είμαι ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης. Τα πηγαίνω πολύ καλά μαζί του, είναι σπουδαίος προπονητής και είμαι σίγουρος πως θα τα πάει πολύ καλά για την Ρεάλ Μαδρίτης»

Eπιμέλεια: Βαγγέλης Γεωργίου

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *