Type to search

Κεντρική ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Την Τετάρτη η “πρώτη” του Ολυμπιακού

Share

Τέλος οι διακοπές για την ομάδα του Ολυμπιακού μιας και αύριο (16/6) ξεκινά η προετοιμασία για την νέα σεζόν. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο θα συναντηθούν το βράδυ της Τετάρτης (20.00) και έπειτα θα ακολουθήσουν διπλές προπονήσεις.

Ο Ολυμπιακός  ξεκινά την προετοιμασία του το βράδυ της Τετάρτης (16/6, 20.00) για την ερχόμενη σεζόν. Οι ερυθρόλευκοι θα “πατήσουν γρασίδι” με αρκετά νέα πρόσωπα, όπως αυτά των Τσούμιτς και Μάρκοβιτς να κάνουν την εμφάνισή τους στο Ρέντη. Μετά από περίπου ένα χρόνο, η προετοιμασία θα είναι πλήρης, και με την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων. Θα υπάρξουν διπλές προπονήσεις και οι παίκτες σε αυτό το μεσοδιάστημα θα παραμείνουν στις εγκαταστάσεις στο Ρέντη.

Σε αυτή την πρώτη φάση της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθούν οι απαιτούμενες εργομετρικές εξετάσεις, και ο Πέδρο Μάρτινς θα κάνει την πρώτη αξιολόγηση του ρόστερ. Έπειτα από το μεσοδιάστημα των διπλών προπονήσεων, ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν επί αυστριακού εδάφους και συγκεκριμένα στο Στανς. Οι “Πειραιώτες” θα βρεθούν στο Στανς είναι προγραμματισμένο να παραμείνει εκεί από τις 25 Ιουνίου έως και τις 4 Ιουλίου.

Επιμέλεια: Σοφία Τζιούβελη

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *