Type to search

EURO 2020 Κεντρική ΛΑ ΛΙΓΚΑ ΛΙΓΚ 1 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βαϊνάλντουμ: ‘Ηταν δύσκολο το “όχι” την Μπαρτσελόνα”

Share

Ο Τζίνι Βαινάλντουμ μίλησε στην συνέντευξη τύπου του Ολλανδία- Ουκρανία (13/6, 10μ.μ. ώρα Ελλάδος) μεταξύ άλλων για το περιβόητο “όχι” στην Μπαρτσελόνα και την απόφαση του να υπογράψει στην Παρί σεν Ζερμέν.

Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ βρίσκεται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα των “Οράνιε” συμμετέχοντας στην τελική φάση του EURO 2020.  Sτην συνέντευξη τύπου για τον επικείμενο αγώνα της Ολλάνδίας με την Ουκρανία (13/6) μίλησε για το παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής, ωστόσο αναφορές έκανε και για την απόφασή του να απορρίψει την πρόταση της Μπαρτσελόνα. «Περάσαμε πάρα πολλές εβδομάδες διαπραγματεύσεων με την Μπαρτσελόνα. Ηταν από τα πρώτα κλαμπ που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για μένα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 30χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ και νυν της Παρί σεν Ζερμέν.

Παρόλο τον παροξυσμό που δημιουργήθηκε για την τελική απόφασή του να επιλέξει το κλαμπ των Παριζιάνων και όχι αυτό των “μπλαουγκράνα”, ο Βαϊνάλντουμ εξήγησε πως η Παρί ήταν πιο αποφασιστική και εκδήλωσε την ικανοποίησή του για την απόφαση αυτή.

Η Παρί Σεν Ζερμέν όμως ήταν πιο γρήγορα και πιο αποφασιστική με αποτέλεσμα να με πείσει αμέσως. Ηταν μια δύσκολη απόφαση. Είναι δύο υπέροχες ομάδες και εύχομαι να μπορούσα να αγωνιστώ και για τις δύο εξίσου. Είμαι χαρούμενος όμως με την επιλογή που έκανα”, τόνισε ο Ολλανδός διεθνής μέσος.

Επιμέλεια : Σοφία Τζιούβελη

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *