Type to search

Κεντρική ΡΟΛΑΝ ΓΚΑΡΟΣ ΤΕΝΝΙΣ

Πάλεψε αλλά ηττήθηκε η Μαρία Σάκκαρη

Share

Η Μαρία Σάκκαρη πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του Roland Garros, καθώς ηττήθηκε από την Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα με 2-1 σετ.

Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Roland Garros, καθώς ηττήθηκε από την Τσέχα Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα με 2-1 σετ. Η Σάκκαρη ενώ ξεκίνησε δυναμικά έχασε το πρώτο σετ με 7-5. Ωστόσο, έδειξε υπέρμετρη ψυχή και κατάφερε να ισοφαρίσει την αντίπαλο της με 4-6. Σε ένα ματς που διήρκησε 3 ώρες και 18 λεπτά, η Κρεϊτσίκοβα κέρδισε το τρίτο game με 9-7 και ταυτόχρονα κατέκτησε και το δεύτερο σετ, που τής έδωσε τη νίκη. Η Τσέχα θα αντιμετωπίσει στον τελικό της διοργάνωσης την Αναστασία Παβλιουτσένκοβα, που πήρε το εισιτήριο στον πρώτο ημιτελικό, κερδίζοντας την Ταμάρα Ζίντανσεκ με 2-0 σετ.

Μπορεί το αποτέλεσμα να μην ήταν θετικό για την Μαρία Σάκκαρη, και να μην πέρασε στον τελικό, ωστόσο η ψυχή που έδειξε σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά, ήταν αυτή που έκανε τη διαφορά. Το κοινό που παρακολουθούσε τον αγώνα σε πολλές φάσεις έδειχνε τον ενθουσιασμό του και την συμπαράστασή του στην Ελληνίδα τενίστρια.

Η Σάκκαρη πραγματοποίησε την καλύτερη πορεία που έχει πετύχει ποτέ Ελληνίδα στο τέννις σε Grand Slam.

Επιμέλεια: Σοφία Τζιούβελη

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *