Type to search

ΡΟΛΑΝ ΓΚΑΡΟΣ ΤΕΝΝΙΣ

Μαρία Σάκκαρη: «Έπαιξα καλά, όχι στο level που μπορώ»

Share

Μετά τη νίκη επί της Κένιν, η Μαρία Σάκκαρη έγινε η πρώτη Ελληνίδα τενίστρια που θα παίξει στα προημιτελικά μιας grand slam διοργάνωσης. Παρόλο που δεν έκρυψε τη χαρά της, η Μαρία Σάκκαρη τόνισε πως μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερα στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς με την Κένιν: «Έπαιξα καλά, αλλά όχι στο level που μπορώ, ειδικά στο 2ο set, γιατί αγχώθηκα λίγο. Το σημαντικό είναι, ότι μπόρεσα να κλείσω το ματς και είμαι πολύ χαρούμενη που θα βρεθώ για πρώτη φορά στα προημιτελικά ενός Grand Slam. Θα απολαύσω τη στιγμή».

Για το γεγονός ότι είναι η πρώτη Ελληνίδα που καταφέρνει να προκριθεί στα προημιτελικά ενός Major: «Είναι σίγουρα μια ιστορική στιγμή για εμένα προσωπικά. Έχω πολύ καλά παραδείγματα από Έλληνες τενίστες, από τη Λένα και από το Στέφανο. Μπορεί να μην έχουμε μεγάλη παράδοση στο τένις, αλλά έχουμε σίγουρα μεγάλους πρωταθλητές».

Για το ματς των προημιτελικών, κόντρα στη Σφιόντεκ ή την Κόστιουκ: «Θα απολαύσω το ματς στα προημιτελικά, θα παίξω το τένις μου και σε αυτό το σημείο που έχω φτάσει, δε θέλω να βάζω φοβίες και προσδοκίες στον εαυτό μου. Θα μπω να παίξω το παιχνίδι μου και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά».

Για την Ελλάδα και τον… χαμό που έχει προκαλέσει τις τελευταίες μέρες: «Ξέρουν ότι την Ελλάδα την αγαπώ και είναι ίσως ο μεγαλύτερος λόγος που παίζω τένις, μετά την οικογένειά μου φυσικά, που δεν είναι εδώ μαζί μου και τους αγαπώ πολύ, τους στέλνω την αγάπη μου. Ειδικά στον παππού και τη γιαγιά μου, που το Roland Garros έχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά τους. Ευχαριστώ όλους τους Έλληνες που κάθονται και μας βλέπουνε κάθε μέρα. Είναι πολύ σημαντική η υποστήριξή τους».

Επιμέλεια: Δημήτρης Οικονόμου

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *