Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

ΑΕΚ : Κίνητρο για το μέλλον η αποτυχημένη σεζόν

Share

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε δεν πήγε όπως θα την περίμεναν στην ΑΕΚ. Η εικόνα της ομάδας, τα κακά αποτελέσματα και η αποτυχία επίτευξης οποιουδήποτε στόχου έδειξε σε όλους πως με λανθασμένο σχεδιασμό και πρόχειρες προσθήκες καμία ομάδα δεν προχωράει μπροστά. Με παράδειγμα προς αποφυγή την προηγούμενη σεζόν, στην ΑΕΚ σχεδιάζουν την επόμενη ημέρα.

Στην ΑΕΚ θέλουν όλοι να ξεχάσουν αυτή την σεζόν. Μία σεζόν που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς μετά την πρόκριση κόντρα στην Βόλφσμπουργκ για το Europa League και τελείωσε με την Ένωση να παλεύει μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές για ένα εισιτήριο σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και παθητικό 45 γκολ συμπεριλαμβανομένων και των play offs. Να σημειωθεί πως τη χρονιά που η ΑΕΚ υποβιβάστηκε δέχθηκε 36 γκολ.

Τα κενά στην άμυνα, η αλλαγή προπονητή και η δυσκολία δημιουργίας φάσεων ήταν μόνο μερικά από τα προβλήματα που παρατηρήθηκαν μέσα από τα παιχνίδια των κιτρινόμαυρων. Όπως αναμενόταν, αυτή η κατάσταση άρχισε να προβληματίζει τον κόσμο, ο οποίος μέσω των social media, του ίντερνετ αλλά και με φυσική παρουσία όπου και όποτε ήταν εύκολο λόγω πανδημίας, ασκούσε σφοδρή κριτική.

Όπως σε κάθε εταιρεία και οργανισμό, έτσι και στην ΠΑΕ ΑΕΚ υπεύθυνος για τα καλά αλλά και για άσχημα είναι ο επικεφαλής. Σε αυτήν την περίπτωση, ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Η εμπιστοσύνη που έδειξε σε λάθος άτομα, οδήγησε σε μεταγραφές που δεν πρόσφεραν απολύτως τίποτα στο αγωνιστικό κομμάτι του συλλόγου. Ο ίδιος, όμως, αναγνώρισε τα λάθη του και έκανε κινήσεις για να τα διορθώσει. Βρήκε στον Παναγιώτη Κονέ αυτό που έψαχνε για το πόστο του τεχνικού διευθυντή και στον πρόσωπο του Γιάννη Παπαδημητρίου τα προσόντα για να τον κάνει Εκτελεστικό Διευθυντή της ΑΕΚ.

Όπως φαίνεται μέχρι αυτή την ώρα, οι κινήσεις του Τίγρη ήταν σωστές καθώς ο σχεδιασμός της ομάδας προχωράει σωστά και προσεκτικά. Οι ποδοσφαιριστές που εξετάζονται μπορούν να κάνουν τη διαφορά για την ΑΕΚ, ενώ γρήγορα και αθόρυβα έκλεισε τον βασικό τερματοφύλακα της Σάλτσμπουργκ, Τσίτσαν Στάνκοβιτς, καλύπτοντας μια θέση που την πλήγωσε πολύ τα τελευταία χρόνια. Επίσης, η Ένωση φέρεται να είναι έτοιμη να τελειώσει τις περιπτώσεις Εντσάμ και Αραούχο, οι οποίοι αδιαμφισβήτητα θα προσθέσουν ποιότητα στο ρόστερ.

Παράλληλα, προχωράει με πολύ γρήγορους ρυθμούς το σημαντικότατο έργο του γηπέδου, αυτό που περιμένει κάθε φίλαθλος της ΑΕΚ. Αυτό που προκύπτει από τα γεγονότα των τελευταίων 10 ημερών, είναι πως στην ΑΕΚ ανασυγκροτήθηκαν, μελέτησαν, οργανώθηκαν και εργάζονται έτσι ώστε να αποφευχθεί η εικόνα που είχαν οι «κιτρινόμαυροι» κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *